Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2009, 19:39   #1
BuRock
Banned
 
BuRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Sezer Ve Ufuk Galatasaray'da

Bu sözler Manisaspor Başkanı Haluk Çubukçu'ya ait

Manisaspor'un Turkcell Süper Lig'e yükselmesinde büyük pay sahibi olan ve Bank Asya 1. Lig'de geçtiğimiz sezonun en değerli oyuncusu seçilen Sezer Öztürk, Galatasaray'a transfer oluyor...

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın, önümüzdeki günlerde Manisaspor kaptanı Sezer Öztürk ve kaleci Ufuk Ceylan ile sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Bank Asya 1. Lig'de şampiyon olarak Turkcell Süper Lig'e çıkan Manisaspor ile sözleşmesi devam eden Sezer Öztürk, kulüplerin anlaşması halinde birkaç gün içinde Sarı-kırmızılı formayı giyecek. Almanya'da tatil yapan 24 yaşındaki futbolcunun, Çarşamba günü İstanbul'a gelerek Galatasaray ile sözleşme imzalaması bekleniyor.Transfer bedeli ise açıklanmazken.Geleceğin Milli Takım kalecisi olarak göreülen Ufuk Ceylan için ise Aykut Erçetin ve 1 miktar para verileceği açıklandı.Kulüp başkanı Haluk Çubukçu, Galatasaray geçen sezondan bu yana 2 oyuncumuza vaat verdi,kafalarını karıştırdı ve 2 oyuncuda idmanlara bile isteksiz çıkıp hergün bizi Galatasaray'a verin diyorlar.Satmaktan başka çaremiz kalmadı.'' dedi.
BuRock Ofline   Alıntı ile Cevapla