Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2009, 05:01   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Anketlerde favori Beşiktaş

Click the image to open in full size.

Beşiktaş-Fenerbahçe karşılaşması, internet sitelerindeki anketlerin de konusu oldu. Spor haberleri yayınlayan bazı web sitelerinde yer alan dev maçla ilgili anketlerde Beşiktaş, ezeli rakibi Fenerbahçe’ye oranla galibiyete daha yakın taraf olarak gösteriliyor. Ajansspor’da yüzde 53.5 ‘Beşiktaş’ derken, ligtv.com.tr’de ise katılımcıların yüzde 55’i Kartal’ı zafere yakın görüyor.
Maçın adamını taraftar seçecek
İnternet kullanıcıları, Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında bugün Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak TFF Süper Kupa karşılaşmasının en değerli oyuncusunu oylarıyla belirleyecek. Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesi TFF üzerinden, maçın başlamasıyla aktif olacak ankete katılacak futbolseverler, seçimlerini yaparak oylamaya katılacak. Oy verme işlemi mücadelenin bitimiyle birlikte sona erecek.
İddaa oranları belirledi
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında bugün oynanacak Süper Kupa mücadelesi öncesinde İddaa her iki takımın galibiyetine de aynı oranı verdi. Dev maçın bahis oranını açıklayan İddaa, Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin galibiyetlerine 2.30, beraberliğe ise 3.00 oranını belirledi.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla