Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2009, 22:10   #57
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korkuyordum zaten maç öncesi, sonuç şaşırtmadı beni...Beni şaşırtan herzamanki gibi Denizli'ydi...Gitti Bobo'dan medet umdu, Holo'yu kulübeye gönderdi, maç biterken de Holo'yu oyuna soktu, Holo'dan ne ister Denizli anlamış değilim yaa, tam Fb'ye karşı oynayacak oyuncudur Holo...Maça gelecek olursak, tatsız tuzsuz bir maçtı aslında, ilk yarı iki takımda pozisyonlara girmeye çalıştı, girdi de, ama oyuncuların beceriksizliği, şanssızlığı gol getirmedi...İkinci yarıda iki takım oyuncuları da, teknik adamları da maçın penaltılara gitmesini istiyordu bence, öyle bir hava vardı, ama Sivok'un inanılmaz bir hatası, maçı bitirdi...Golü yedikten sonra şuursuzca saldıran bir takım vardı, ne yaptığımız belli değildi, hiç beğenmedim takımı valla, hele de hücumda, gol atamıyoruz yaf, zaten Bobo'ylan falan da atamayız, bütün topları ezdi yine, biraz gidiyor aha diyorum, bi bakıyorum yine kaybediyor, Nobre'yi de beğenmedim, o da iyi değildi, Tello zaten sahada yoktu, maşallah hücumda kimse oynamadı, golü de bulamadık, böyle giderse de zor buluruz, bu takıma transfer şart, Deco şart, Ernst 10 numara gibi oynadı nerdeyse, düşünün artık...Maçın yıldızı da Fink'ti, helal olsun ona valla...