Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-08-2009, 00:27   #1
bjksaid92
 
bjksaid92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Talking Jackie Chan(bilinmeyen tarih)

Jackie Chan


Jackie Chan ( 1 Nisan 1954, Rize doğumlu ) ünlü bir politikacı ve film yıldızıdır. Kendisi Rize'li olmasına karşın aslen Tatar kökenlidir. Gerçek adı ise Chan Chin Chong Jhawong Kwang Ohng Bwok, Boyusu Var Aklısı Yok'tur.

Çocukluk Dönemi

Küçük Chan, Rize'de isminin uzunluğu sebebiyle hep arkadaşları tarafından alay konusu olmaktaydı. Buna dayanamayan Chan daha 7 yaşındayken mahkemeye başvurarak ismini Jackie Chan olarak değiştirdi. 18 yaşına kadarki hayatını Rize Dojo'sunda Karate, Taekwon-Do, Ayıkido ve Yağlı Güreş eğitimi alarak geçirdi.



Politika Dönemi

18 yaşına erdikten sonra kendini bi halt zannederek önüne gelen adamı dövmeye başlayan Chan, Rize halkı tarafından Tataristan'a sürgün edildi. Fiziksel benzerlikleri ve kökeni sayesinde Tatarlarla çok iyi anlaşan Chan, bir gün balık tutarken hayatın anlamsızlığını farketti. Dünya neden hepimiz için daha güzel bir yer olmasın vaadiyle yola çıkan Chan, bağımsız milletvekili olarak Tatar Meclisi'ne girdi.



Artistlik Dönemi

Umuma açık yerde cinsel ilişkiye girebilme, uyuşturucu maddeleri serbestçe alıp satabilme ve herhangi birinin annesine küfredebilme gibi ahlakdışı yasa tasarılarını ortaya koyan Chan, tüm milletvekillerinin tepkisini toplayarak saldırıya uğradı. Fakat 18 yılını Rize Dojo'sunda geçiren Chan tüm milletvekillerini hastanelik ederek dövüş tarihinde yepyeni bir rekora imza attı. O sırada tesadüfen Meclis TV'yi izleyen Amerika'lı yapımcı Robert Hatemo, Chan'in performansını çok etkileyici buldu ve ondaki yıldız parıltısını keşfetti.
Chan, 2 sene mapusta yatıp çıktıktan sonra, Robert'den teklif aldı ve Die Hard Live Easy, Eat My Shoe, Dojocop, Push Hour ve Donkey Kong gibi ünlü Amerikan yapımı filmlerde rol aldı.



Şu Anda Ne Yapıyor

Las Vegas'ta yaşayan ve iki çocuk babası olan Chan, şu anda vaktini çocuklarıyla geçirerek onlara dövüş sanatlarını öğretiyor.


bjksaid92 Ofline   Alıntı ile Cevapla