arkadaşlar saçmalamayın bakınn ben bu maçı yemin ediyorum sırf hazırlık karşılaşması gözüyle izledim..yani süper kupaymış umrumda deildi..ben size şunu sölim mustafa hocanın ve futbolcularımızında umrunda deildi..çnkü takım ispanyada çok zorlu iki maç oynadı ve yorgunlukla maça çıktı..oyuncuların her halinden belliydi..adamlar gene uyduruktan penaltıyla golü buldu ama önemli deil ben bu maçta şunu gördüm arkadaşlar bu takıma 100 de 100 10 numara şart bakın şampiyonlar ligi belkide ordan 3.olup uefa oynıyacagız..biz hücumda çok kötüyüz arkadaşlar yusuf 45 dk lık adam tellodan 10 numara olmaz..4 maçtada şunu gördüm takım orta saha ve defans da harika bir uyum içinde top kaybı çok az ve paslar çok iiyi ama hucüma çıkamıyoz..ruhsuz bobo ve sadece savaşmayı bilen nobreyle bu iş kesinlikle olmaz...ama malesef bobodan kurtulamadık..bari adam gibi bi 10 numara aalım şu takım hucümada çıksın biraz..
fink cisseden 100 kat daha iyi bir oyuncu adam çok iyi markaj yapıyor adam kaçırmıyo sonuna kadar kovalıyo hatta ernsten daha defansif.cisse gibii attı 10 topun 8-9 unu olumsuz kullalnmıyo pas kaybı çok az zaten idddaa oynadıgımdan bu adamı sürekli frankfurtta izler çok begenirdim
ismail köybaşı muhteşemdii bu çocuk 2 sene sonra avrupa devlerini peşinden koşturur..çocuuk soldan her bindirdiginden 2 kişi zaptedemiyodu..ibrahim yandı vallaha.
erhan güveni arkadaşlar şunu sölim bu çocuk 11 de oynamayamaz bütün hazırlık maçlarında ve fener maçında onun kanadından bir sürü atak gelişti adam kaçırıyoor orta yapmayı bilmiyo ani büük takıma geldiginin farkında resmen ayakalrı titriyo panik olurr..bence 11 yüzü göremez ekrem ve toraman gelince zaten görmemeli..serdar kurtuluş bundan kat kat iyiydi yaaa..düşünün zaten geçen sene ikinci yarıda 11 maç kaybeden ankaraspordan geldi..
nihatı hazır görmedim daha hazır deil ama takımı ateşlemeye çalışıyor orta sahaya gelicek bir yıldızla nihatda çoşar ...nihat kendini 2-3 haftada bulmaya başlar ondan şüphemiz yok..
ferrraii müthiş sogukkanlı yaa helal olsun adam hiç riske girmiyor dün sivokda çok iyiydi ama son 15 dk batırdı her şeyii son golde alexe ansıl vurdurdun görmedinmi arkanda ..ama sivokda hata yapsın artık adam geldiginden berii belkide hata yaptıgı bu maçla birlikte sadece 1-2 maç vardır...
en azından mustafa denizli 10 numara eksiklini gördü bu maçta ahdi yönetim uyuma lig başlıyoo transfer şartttt..10 numaraaaa
__________________ |