Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-08-2009, 10:18   #36
İnEvAsYoN

İnEvAsYoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
RockStar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bobo Nobre'den iyidir, her alanda . Teknik, hız, akıl, ahlak .. Bugün de daha iyiydi . Bugün iyi oynayamadı Bobo . Ya Nobre ? Bu adam necidir ya ?

Adamda hiçbir beceri yok, tek bi kafa topunu bize indirmedi adam . ara pası atıcam diyo, attığı topun bizimkilerle alakası yok . Bu adamı oldum olası sevmedim, takım 10 kişi oynuyor bu adam varken .

Ligin başı, diğer oyunculara pekde sözüm yok ama .. Ama işte .
bak arkadaşım bu takımdaki hiç bir oyuncunun hakkını yedirmem özellikle nobreninkini hiç yedirmem beşiktaş gibi bir takımda oynuyorsa demekki iyi futbolcudur saçma sapan yok ne işe yaramıyo hep adamlara atıyo fln komik yanii yazdıkların futbolu anlamadığını gösterir bunlar nobrenin neler yaptığını görmüyorsan eğer boboya gelince beşiktaşta oynamaması gereken bir oyuncu kesinlikle isteyen kızabiilr koşmayan golcü bilmiyorum ben dünyanın en iyi golcüsü şu an torres mesela bnce o adam en çok top kapan forvet g.t ünü kaldırmayan golcüyle işimiz olmamalı hiç beğenmiyorum iki güzel hareket yapıcak diye gözünün içine bakıyoruuz bobo önünden giden topa koşmuyor ama eğer ki övdüğünüz bobo buysa kalsın ben almıyım koşmayan hiç bir oyuncu istemiyorum ben beşiktaşta kimse paşanın oğlu değil erğer beşiktaşta oynuyorsa koşucak yoksa bunu benim gördüğüm gibi denizlide görür ve uygularsa bu takımda hayatta yer alamaz ama koşarda gol atamazsa uğraşıpta amenna azımı açarsam serefsizim başımın üstünde yeri var çalışsın yeterli