Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-08-2009, 16:31   #1
_Blackseagless_
Banned
 
_Blackseagless_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon2 Batuhan 6 hafta yok

Batuhan 6 hafta yok

Click the image to open in full size.

Gaziantepspor'un Beşiktaş'tan kiraladığı Batuhan'ın en az 6 hafta oynayamayacağı açıklandı. Cumartesi şehrimize gelerek sağlık kontrolünden geçen ve hafif bir çalışma yapan Batuhan'ın 1 ay önce İstanbul'da ameliyat olduğu ve ilk altı hafta oynayamayacağı belirtildi.

ANTRENMAN YAPACAK DURUMDA DEĞİL

Daha önce Batuhan ile ilgili açıklama yapan Jose Couceiro bu futbolcu ameliyat olduğunu yineleyerek, "Batuhan daha hazır değil. Biliyorsunuz kendisi ameliyat oldu. Batuhandan en az 5-6 hafta yararlanamayacağız. Kendini iyileştirmesi gerekiyorve bizde buna yardımcı olacağız. Bizle antrenman yapacak dahi durumda değil. Onu fiziksel olarak hazırlayıp çalışmalara katılmasını bekleyeceğiz" dedi.

MAÇA GELMEDİ

Cumartesi sabah Medical Park Hastanesinde sağlık kontrolünden geçen Batuhan, öğleden sonra ise tesislere giderek koşu yaptı. Aynı gün akşam oynanan Diyarbakır maçına gelmeyen Batuhan otelde kalmayı tercih etti. Bu futbolcunun maça gelmemesi ise şaşkınlıkla karşılandı.
GECE GELDİĞİ İÇİN JOSE GÖREMEMİŞ!
Teknik Direktör Jose Couceiro'nun, "Bugün 31 Temmuz oldu Batuhan’ı burada göremedim" demesinden sonra Başkan İbrahim Kızıl Diyarbakırspor maçının devre arasında basın mensuplarının, "Hoca Batuhan'ı gördümü" sorusuna, "valla Batuhan gece geldi. Hatta bende gece geldim çünkü uçak 2.5 saat rötar yapmıştı. Hocamızda Batuhan'ı geç geldiği için görememiştir" ifadesini kullandı.

kaynak : Gaziantep27 | Batuhan 6 hafta yok
__________________
Click the image to open in full size.
_Blackseagless_ Ofline   Alıntı ile Cevapla