Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-08-2009, 17:42   #1
Cagla
TEK AŞK BEŞİKTAŞK
 
Cagla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Canınız sağolsun

Click the image to open in full size.
Beşiktaş, dün akşam Fenerbahçe ile oynadığı ve 2-0 kaybettiği Süper Kupa maçı sonrası takım halinde Nevzat Demir Tesisleri'ne gitti.
Siyah - Beyazlı ekibin teknik direktörü Mustafa Denizli'nin maçın ardından oyuncuları ile tesislerde yaklaşık 20 dakika süren bir toplantı yaptığı öğrenildi. Denizli toplantıda sakin bir tavırla futbolcularına hatalarını tek tek anlatırken, maç içinde yaptıkları basit hataları tekrarlamamaları için uyarılarda bulunduğu kaydedildi. Kupa mağlubiyeti sonrası oyuncularının morallerini bozmaması gerektiğini de söyleyen tecrübeli teknik adam, yeni sezon öncesi yaşadıkları bu mağlubiyettin uyarı niteliğinde olduğunu ve kupayı kaybetmenin çok önemli olmadığını vurguladı.
Denizli oyuncularına şunları söyledi: "Kupayı kazanarak lige moralli bir şekilde girmeyi hepimiz isterdik ama olmadı. Kupayı kazanmaktan çok oynadığınız futbol ve mücadele gücümüzün ne kadar olacağı beni daha çok ilgilendiriyordu. Maçın bazı bölümlerinde basit hatalar yaptık ve mağlubeyiet bu basit hataların sonucunda geldi. Bu mağlubiyet iyi bir uyarı oldu. Hatalarınızı en alt düzeye indirmelisiniz. Ben morelinizi bozmanızı istemiyorum. Hepinizin canı sağ olsun. Kupayı kazanamamak çok önemli değil ama hatalarımızı en alt düzeye indirmezsek ligte sıkıntı yaşabiliriz".
Cagla Ofline   Alıntı ile Cevapla