Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2009, 06:56   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Hiçbir şey kaybetmedik'

Süper Kupa´da alınan yenilgiyi önemsemeyen Mustafa Denizli´nin “Önemli bir şey kaybetmedik” diyerek oyuncularından bu hafta Belediye maçıyla başlayacak lige motive olmalarını istediği öğrenildi
Click the image to open in full size.

Siyah-Beyazlı camiada Süper Kupa’nın kaybedilmesi moralleri bozmadı. Fenerbahçe karşısında alınan 2-0’lık yenilgiyi kafaya takmayan teknik direktör Mustafa Denizli’nin, futbolcularından bu hafta sonu başlayacak yeni sezona motive olmalarını istediği bildirildi. Ancak tecrübeli çalıştırıcının, toz pembe bir tablo da çizmediği belirtildi. Oyuncularını yaptığı yanlışlardan dolayı uyardığı öğrenilen Denizli’nin “Bireysel hatalar devam ediyor. Bu artık hastalık haline geldi. Benim için kupayı kazanmak ya da kaybetmek o kadar önemli değildi. Gerçek manada eksiklerimizi gördük. Biri hariç hepsi giderilebilir cinsten” dediği ifade edildi.

Sivok’a eleştiri...
Başarılı teknik adamın özellikle Sivok’u eleştirip, “Serbest atışta bırakalım savunma oyuncusunu, hangi oyuncu topa smaç yaparak çıkar? Sahanın en kısa oyuncusu kafa ile gol atıyor. Emeklerinize yazık. Bu kadar ter döküp top kazanıyor, ondan sonra da çok basit şekilde rakibe hediye ediyorsunuz. Aslında bunları görmem iyi oldu. Dediğim gibi skor beni ilgilendirmiyor. Bireysel hatalara devam eden oyuncu kim olursa olsun, formasını çıkarıp duvara asar” şeklinde konuştuğu kaydedildi.

Hakeme sahip çıktı

Denizli, Yusuf ve Bobo’nun pozisyonlarında vermediği penaltılarla camiadan büyük öfke alan Yunus Yıldırım’a ise sahip çıktı. Tecrübeli hoca, “Yunus ligin en iyi hakemlerinden biri. Maçtaki kararları bu görüşümü değiştirmeyecek. Nasıl benim oyuncum boş kaleye topu atamıyorsa, önündeki adama pas veremiyorsa, hakemin de doğal olarak hata yapma şansı olur. Artık bunları aşalım hakemlerimize sahip çıkalım kendi hatalarımıza bakalım” ifadesini kullandı.
Orhan Yıldırım
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla