Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2009, 10:15   #1
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yıldırım ve kaval

Süper Kupa finalinin ardından ne İsa'ya, ne Musa'ya misali, hem Beşiktaşlı, hem de Fenerbahçeli okurlarımdan isyan havasında ciddi tepkiler aldım... Beşiktaşlısı, "İki penaltımız verilmedi, Kazım ve Bilica'ya hak ettiği kartlar gösterilmedi" bunları neden yazmıyorsun diyor.. Kendi açılarından haklılar... Fenerbahçeli bazı okurlarım da "Volkan'ın hareketinin penaltı olduğunu yazmışsınız. Hiç değilse şu maçta hakemi öne çıkarmayın" penceresinden yüklenmişler.. Onlar da haklı... Haksız olan iki kişi var biri hakem Yunus Yıldırım, diğeri ben!.. Yunus Yıldırım haksız çünkü büyük hatalar yaptı... Beşiktaş'ın penaltısını es geçti, Fener'e gelir gelmez kabadayılığa başlayan Bilica'nın iki kez hak ettiği kırmızı kartları göstermedi. Bobo'yu onunla aynı kefeye koydu v.s... Ben haksızım çünkü bir maçın kaderini değiştiren bu hataları gündeme getirmedim... "Sezon başı" deyip geçtim...

Yıldırım'ı takipteyim
Evet sezon başındayız ve Yunus Yıldırım da formsuz olabilir... Yine böyle düşünüyorum ve böyle düşünmek istiyorum... Ama hep böyle olmayacak... Bundan böyle yakın takipteyim... Yunus Yıldırım'ın ligde hangi maçlarda, nasıl düdükler çalacağını merakla bekliyorum... Hata sınırını aşıp eyyamcılık yaptığını gördüğüm zaman, düdüğüyle yaktığı canların hesabını kalemimle sorarım... Haberi olsun.. "Düğünü asıp kaval çalsın" diye başlar, arkasını da getiririz evvel Allah... Her neyse... Aslında en doğrusunu Mustafa Denizli söylemiş: "Beşiktaş'ın yapması gereken hakem hatalarına değil kendi artılarına, eksilerine bakmak."

Fizik gücü çok iyi
Şimdi gelelim oraya... Kartal'ın fizik gücü iyi. 29 Temmuz'da yani, üç
gün önce Porto'yla oynadı (Öyle Honved'le falan değil), üç gün sonra Fenerbahçe karşısına çıktı... Penaltı golüyle moralman çökene kadar da mükemmel oynadı. Beşiktaşlılar'ın görmesi gereken manzara bu... Eksilere gelince, Beşiktaş skorda geriye düştüğü zaman altından kalkmayı bilmeli... Fenerbahçe karşısında golden sonra kontrolsüzce saldırırken arkada açık bırakmaları büyük hata.. Nihat hazır değil, Holosko da öyle... Bir de Delgado işi acilen çözülüp yeni 10.5 numara derhal alınmalı.

Turgay Demir
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla