[quote=DELLERLİ;1065878]bence takım iyi yolda; -defansif olarak bence hiç bir problemimimiz yok bana göre realmadridden daha iyi defans yapıyoruz.geri dörtlü birbirlerine alıştığında çok daha iyi maçlar çıkaracaktır. -beklerimiz çok süper olmuş özellikler ismailin tarafı çok iyi tecrübelendikçe dahada iyi olacak.. -ortasahada Fink Ernst'in yanına çok yakışmış.cisseden çok daha savaşçı -hucum hattımız zaten mükemmel bobo-holosko-nobre-tello ve en önemlisi nihat formunu yakaladığında ve bu oyuncuları organize edecek bi adam alındığında bu takım kim ne derse desin şampiyonlar liginde iş yapar. Bu gunkü maçta ben takımımı görünce karamsarlığa kapılmadım aksine umutlandım.penaltı olmasaydı eğer maç bizim lehimize olabilirdi.Üstelik takım daha hazır değil. Rakibimiz fenerbahçe bence bu senede hayal kırıklığı yaratacak organize bi atakları yok,bu yıl çok penaltı golu yerler ve kart görürler tabi hakemlerimiz adaletli olurlarsa.yeni transferlerinden dos santos vasattı diğeri vasatın bile altındaydı bizim İsmail-fink onlara göre çatır çatır top oynadı.hakem adil değildi.tabi birazda şansları yaver gitti nobre az farkla dışarı attı yusuf direğe takıldı... Dediğim gibi takımımıza brazda biz güvenmeliyiz bir maçla göklere çıkartmadığımız gibi bir maçlada yerlere vurmayalım.kaldıki bugun rakibe göre güzel futbol oynadık.[/quot
Arkadaş çok güzel yazmış bence de oyunumuz fb den 10 kat daha iyiydi hakem ve şans faktörü onlardan yanaydı sadece direk bize verilmesi gereken bir kupayı verdik ama olsun bence önemli olan bu kupa değil güzel oyunumuz du.zaten o kupanın gerçek sahibinin BJK olduğunu herkes biliyor...
__________________ |