Alıntı:
havali_cocuk´isimli üyeden Alıntı
İyi güzel söylüyorsunda dostum ALLAH göstermesin o kazada vefat eden kardeşimizin yakınıda sen olabilirdin.
Her parası olan rahatça insanları avucunun içine alıp kendileri özgürce dolaşabiliyor bu ülkede. Bu senin zoruna gitmiyor mu???
Şundan emin ol ki, eğer Emre'nin parası olmasaydı şimdi içeride yatıyordu, ama o profesyonellikten çok parafosyonel. Ve emin ol şunada; çocuğun ailesine parada teklif etmiştir ki-öylede olmuş, hayatı boyunca çocuğun ailesine bakacakmış... Bu nasıl vicdan? Madem öyle çok vicdansal düşünüyor, git içeride cezanı ye (HER SUÇLU VATANDAŞ GİBİ ADALETLİ) sonra git ailesine para teklifinde bulun... Benimde bu ülkenin vatandaşı olarak böyle karaktersiz insanlara bu şekilde tepkilerde bulunmam çok doğal ve normal. Bir başka ülkede olsa bu tarz olaylar, emin ol önce hükümeti sonra adaletini sorgularlar ve bu tarz insanları aralarında barındırmazlar o ülkenin vatandaşları...
Ve bende sana soruyorum kardeşim; BİZ VATANDAŞ OLARAK HAKLI VE HAKSIZA GÖRE MUAMELE YAPMASINI, TEPKİ VERMESİNİ NASIL VE NE ZAMAN ÖĞRENECEĞİZ??? Sessizlikler içinde en büyük acıları tatmaya mahkum bir millet olmaya mecburmuyuz!!! |
Kardeşim kaza olmuş adı üstünde kaza kimse olması istemezdi ama olmuş Allah göstermesin senin de başına gelebirdi . Ölen kardeşimize Allah rahmet eylesin , kazada kusur kimin bilmiyoruz kazayı görmedim onun için boş konuşmaya gerek yok hem emre de heralde kaza olmasını o kardeşimizin ölmesini istemezdi heralde takdiri ilahi .
Ölümlü bir trafik kazasında kimin ceza alacağına polisin ve bilirkişilerin vereceği rapor belirler onun için raporu bilmeden emre hapis mi yatması lazımdı yoksa rahmetli mi kusurluydu yorum yapamayız herşeye rağmen ülkemizin hakim ve savcılarına güvenmemiz lazım ve değerli hakim ve savcılarımız karar vermeden kimseye KATİL diye bağırmaya yargısız infaz yapmaya hakkımız yok Allah göstermesin herkezin başına gelebilir . Burada emre yi savunmuyorum yanlış anlaşılmasın . Tepki vermek demek hakaret etmek küfretmek yakmak yıkmak demek değildir .