Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-08-2009, 04:41   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal topa basacak!

Beşiktaş 10.5 numara transferindeki politikasını belirledi. Acele etmeme kararı alan Siyah-Beyazlılar önce Delgado krizini çözüp, sonrasında listedeki isimlerle masaya oturacak.
Click the image to open in full size.

Sezonu çifte kupayla tamamlayan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın transfer bombalarını patlatırken sessizliğini korumayı sürdürüyor... Başkan Yıldırım Demirören’in, “Şampiyonlar Ligi için dünyaca ünlü bir yıldız alacağız” açıklaması ve teknik direktör Mustafa Denizli’nin de, “Orta sahanın ortasını mücadele eden bir yıldızla takviye edeceğiz” sözleri üzerine taraftarlar büyük bir beklenti içerisine girmişti. Ancak bir türlü çözülemeyen Matias Delgado krizi ve Kartal’ın listesindeki isimlerden net bir yanıt alamaması transferi belirsizliğe sürüklemişti. Süper Kupa’yı Fenerbahçe’ye kaptıran Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Denizli ile Başkan Demirören biraraya geldi ve transferi masaya yatırdı.
Önce Delgado...
İkili arasında gerçekleştirilen zirveden, ‘acele etmeme’ kararı çıktı. Transfer döneminin son gününe kadar çalışmaları sürdürmeyi planlayan Kara Kartallar, öncelikli olarak Matias Delgado krizini çözmeyi planlıyor. Sakatlığı bulunan ve sahalara dönmesi Mart’ı bulacak olan Delgado’nun ismini henüz Türkiye Futbol?Federasyonu’na bildirmeyen Siyah-Beyazlılar Arjantinli’nin sözleşmesini dondurup, yabancı kontenjanını açmak istiyor. Bu noktanın ardından, listedeki isimlerle pazarlık masasına oturulacak ve resmi teklifler sunulacak. Beşiktaş,?Şampiyonlar?Ligi tecrübesi bulunan bir futbolcu için yüklü bir bonservis bedeli ödemeye hazır...

fanatik
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla