Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-08-2009, 08:30   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Trabzonspor'da Tony Sylva Şoku

Click the image to open in full size.
Sivasspor ile oynanacak zorlu maça hazırlanan bordo-mavililerde kasığından sakatlanan tecrübeli kaleci dünkü idmana da çıkmadı. Senegalli file bekçisinin yetişebilmesi için seferberlik ilan edildi

Trabzonspor, Sivasspor karşılaşmasına hazırlanırken, kaleci Tony Sylva’nın sakatlığına üzülüyor.Bordo-mavililerin önceki akşam yaptığı antrenmanda sakatlanarak idmanı yarıda bırakmak zorunda kalan Sylva’nın karşılaşmaya yetiştirilmesine çalışılıyor. Sağlık Kurulu Başkanı İrfan Coşkun, Sylva’nın zorlamaya bağlı olarak sağ kasığından sakatlandığını belirterek, “Tedavisi tüm hızıyla devam ediyor. Yapacağımız son kontrollerden sonra durumu hakkında kesin bir karar vereceğiz“ dedi. Dr. Coşkun, Hollanda kampında sakatlanan Yattara’nın ise salonda çalışmaya başladığını bildirdi.

Belçikalı çalıştırıcı Hugo Broos yönetiminde dün sabah yapılan antrenmana, sakatlıkları bulunan Yattara ve Sylva dışındaki diğer tüm futbolcular yer aldı. Yeni sezonda pilot takım Trabzon Karadenizspor’da forma giyecekleri açıklanan iki genç futbolcu Mustafa Yumlu ve Göksu ise antrenmana çıktı. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda düz koşunun ardından dar alanda pas çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaptı.

Akşam yapılan ve yaklaşık 200 taraftarın izlediği idmana ise sakatlığı devam eden Yattara ile Sylva katılmadı. Bordo-mavili futbolcular, koşunun ardından yarı sahada taktik çalışması ile çift kale maç yaptı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla