Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2006, 04:30   #16
cinar sergen yilmaz
 
cinar sergen yilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
19BJK03´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadsım bellı nıckındende sergen hastası oldugun hıc laf kondurmuorsun.ama bırakalım artık bu sergen olaylarını.gercek besıktaslılık 1 mac oynayıp 10 mac yatmakmıdır.ıstanbulspor macında trıbunlere orta parmak gostermekmıdır.bunun gıbı sana bır suru seyler yazarım ama gerek yok.sergene yakısan o hıc cıkarmadıgı 10 numaralı formasıyla ınonude jubıle yapmaktı yapmadı para hırsıyla sekere ımza attı.ayrıca sergen sekere ımza atmasınında tıgananın ıstememsıydı yonetımın degıl ayrıca m.aksunun yakını oldugunu bılıyorum sekerspor baskanının. herhangı bır sekılde takımın kotu gıtmesı durumunda (allah korusun) tıgananın gorevıne son verıldıgınde sergenı tekrar besıktasa kolayca kazandırılmak oldugunu bıl yeter

sizler daha halaa sergen boyle yapti soyle dedi diyip sergeni kenara atip ve bir gercek Besiktasli olmasindan kusku duyuyorsunuz.
Sergeni Besiktastan koparanlarin bir parcasisiniz. yonetim sergeni bu sezon gondermekte buyuk payi var. Tigana istemiyor diye gonderin,boyle bir oyuncu degil Sergen. onu okan buruk ve diger BJK dan ayrilan eski kokmus futbolcularla bir tutulamaz. ayrica sergen para icin hic bir zaman BJK yi degismemistir. ve para icin degil oynama hirsi icin gitmistir. birilerini utandirmak icin gitmistir. umarim seker spor birinci lige kadar yukselir.

ayrica Sergenin jubile yapmasini istemissiniz, neden? suan seker sporda guzel futboluyla klubune faydali oluyor.
eger tigana yanlis yapar kovulursa (allah korusun) sergen bjk ya geri gelmesini istermisin?


benim kizginligimin asil sebebi nedir biliyormusunuz.
http://www.youtube.com/watch?v=awjG1uyr0-w

bu gunleri unutup inkar eden taraftarlardir.

maksatim taraftarimizin bazi degerlerine saygili olmasina davet etmektir.

umarim yanlis bir sey yazmadim.



selamlar

kerem
cinar sergen yilmaz Ofline   Alıntı ile Cevapla