Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-08-2009, 22:59   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
GS-6 Netenya-0

İlk maçtaki 4-1'in rahatlığıyla sahaya çıkan Galatasaray'da yedek ağırlıklı isimler forma giyerken, Abdul Kader Keita da ilk kez Ali Sami Yen'e çıktı. Sarı kırmızılılar, fırtına gibi başladığı maçın ikinci dakikasında Aydın'ın nefis ortasına Barış aynı güzellikte kafayı vurdu ve takımını öne geçirdi. Bu golden 4 dakika sonra genç yıldız Aydın, Keita'ya mükemmel bir uzun top attı. Fildişili oyuncu da gelişine harika vurarak farkı ikiye çıkardı. Keita, yeni formasyla attığı ilk golün sevincini taklalar atarak yaşarken, bu gol aynı zamanda Sarı kırmızılıların Avrupa kupalarındaki 300. golü olarak tarihe geçti.

İlk yarının kalan bölümünde oyunu rölantide götüren Galatasaray, ikinci yarıya da çok hızlı başladı. Önce Arda'nın kornerinde Barış kendisinin ikinci takımının 3. golünü attı. Arda böylece her maçta kornerden birer asist yapma geleneğini de sürdürmüş oldu. Sarı kırmızılıların genç kaptanı bu sezon 4. maçında 6. asistini yapmış oldu.

Galatasaray, farkı üçe çıkarmasına rağmen hızını kesmedi. 56. dakikada maçın yıldızı Aydın yine içeriye çok iyi bir top gönderdi. Kewell, kafayla Nonda'yı gördü, o da takımının 4. golünü attı. Bu golden sadece 4 dakika sonra Aydın'ın 3. asistinde Nonda skoru 5-0'a getirdi. Kongolu futbolcu, 90. dakikada serbest vuruşta mükemmel bir gol atarak hattrickini tamımladı ve maçın skorunu 6-0 olarak belirledi. Bu skor Galatasaray'ın Avrupa kupalarındaki en farklı galibiyeti oldu.

Maçı 6-0 kazanan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde play off turune yükselmeyi başardı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla