Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2009, 00:18   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Serkan Kalmak İstiyor

Click the image to open in full size.
Birçok transfer teklifi alan Telekomlu Serkan Erdoğan, önümüzdeki sezon lacivert-beyazlılarda kalmak istediğini söyledi.
Beko Basketbol Ligi'nin şampiyonluk adaylarından Türk Telekom forması giyen Serkan Erdoğan, kulübüyle bir sezon daha sözleşmesi bulunduğunu ve kontratını tamamlamamayı istediğini söyledi.
Başta İspanya olmak üzere Avrupa'nın birçok kulübünden transfer teklifi alan 30 yaşındaki skorer oyuncuyla özellikle Cajasol Sevilla takımı yakından ilgileniyor. Şehrin yerel gazetesi Diario de Sevilla'da çıkan habere göre Serkan Erdoğan'ı transfer etmek için bir teklifte bulunan Cajasol, 1.90 boyundaki yıldızı alabilmek için öncelikle Türk Telekom ile anlaşmak zorunda.
NTV SPOR'a konuşan Serkan Erdoğan, "Eskiden TAU'da oynadığım için İspanya'dan transfer tekliflerinin gelmesi normal. Cajasol Sevilla da geçtiğimiz sezonu kötü geçirmesine rağmen iyi bir takım kuruyor, ancak benim Türk Telekom ile devam eden bir sözleşmem var. Önümüzdeki sezon da Ankara'da kalıp sözleşmemi tamamlamak istiyorum" dedi.
Antrenörlüğe Murat Özyer'i getiren Türk Telekom, daha önce iki Amerikalı guard Demond Mallet ve Andre Owens'ı transfer etmişti.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla