Alıntı: autopsy´isimli üyeden Alıntı
Ben de 4 lü bozulmasın ve Edmilson'u ön liberoya koyalım diyorum.Kleberson konusunda ısrarla söylüyorum ki ön liberoda bu adamla bu iş olmuyor.Müthiş kaliteli olmasına rağmen bir ön liberonun fiziki ve defansif yeterliliğine kesinlikle sahip değil.İkili mücadelelerden sürekli kaçıyor.Benim görüşüm odur ki ön libero oynayacak adamın biraz daha sağlam fizikli, tatlı sert futbolu seven örneğin Giunti gibi biri olması lazım bilhassa tek ön libero oynuyorsan.Çift ön liberoya dönmek bence şahane bir fikir.Böylece defansın önünde daha az açık veririz ve milletin sürekli eleştirip durduğu defansımız da rahatlar.Tek forvet arkası Ricardinho-Delgado-Burak üçlüsü de iyi iş yapar bence.Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama daha ofansif oynadığımız,baskı kurduğumuz maçlarda (Ör:Antep maçı) Kleberson daha iyi görünüyor çünkü fazla savunma yapması gerekmiyor ve daha iyi olan ofansif özellikleri ön plana çıkıyor.Oyunu kendi yarı sahamızda kabul ettiğimizde ise ön libero mevkii tam bir facia.Zaten bir yanında savunma yapmayı bilmeyen Burak oynuyor.Diğer yanına da yine savunma yapmayı bilmeyen Ricardinho eklenirse Kleb iyice yalnız kalıcak ve de bu yüzden aslında iyi olan geri 4 lümüz daha da kötü görünecek.Bence eksikliğimiz defanstan çok Kleberson'da,daha doğrusu bu adamın mevkisi burası değil. | Abi altına imzamı atarım.2 önlibero,tek forvet ve forvetin arkasındaki süper 3 lümüzle avrupada dahi büyük başarı kazanmamamız büyük süpriz olur...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... |