Konu: platonik
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-08-2009, 01:18   #1
mmnylmz
 
mmnylmz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 platonik

Yalnızlık hiç değil hele platoniklik hiç değil diyecem ama olabilirde. Olmayacak tek şey kavuşma. Gelmiş geçmiş tüm ozanlar en güzel aşkın tek taraflı olanını der. Platonik. Aşkların en güzeliymiş meğer. En acı vereni en şehvetlisi en gaddarı aşkların.


Yıllarca böyle kandırmıştı kendini en mukaddes aşkı yaşıyordu.. en ulaşılmazı hiç kimsenini cesaret edemediğini ama onunda bir sınırı vardı. Sevginin sadece kendisinde olduğunu bilmek... çok acı.. sadece sen seviyorsun sadece sen yanıyorsun uğruna bir şehir yakabileceğinden hiç haberi yok... olmamalıda en güzeli buya aşkın. Tek taraflı platonik....sadece sen verirsin her şeyi sadece senden gider her şey . Ama en güzelidir aşkın. Hiçbir şey paylaşmazsın Hiçbir şey söylemezsin sadece seversin sadece özlersin sadece hayal edersin onla mutlu anları sadece hayallerinde kalır onun elleri.. tutsan dünya duracak... tutsan her şey başka olacak.. ama en güzel aşk izin vermez buna. Sadece hayaldir her şey sadece varsayım.. tek yapabildiğin budur. Bu her zaman en mesut halidir platoniğin... sadece düşler... sadece hayaller de yaşar en güzel sevdası... orada yaşattığı kendisi midir yoksa sadece hayal mi.?bilinmez başka bir platonikte yaşamadıkça. Zaman ilerledikçe sevdalısı değişse de kendisi aynıdır platonikliğin. Sadece yüzler gözler değişir. Hisler aynıdır kişide. Belki de haklıdırlar. En güzelidir aşkların... belkide tek değer bileni. Bileni de değer vereni de sensin çünkü


yoksa nereden bulacak bu kadar değeri. Sadece sende var..


söylemek sevdiğini, haykırmak tüm dünyaya ne değiştirir ki neyi eksiltir hiç... ama kimseye söylenmemeli sevda sadece sende yaşamalı sadece sende var olmalı. Anlamsız yoksa anlamı katan sen olsan da. Tek taraflı aşkı en yücesini yaşarken bu kadar acı niye. Aşk mutluluk değil mi? Öyleyse bu acı neden? Platoniklilikten mi? Sadece buysa sebebi mecnun hiç acı çekmemiş, ferhat boşuna dağları kazmış romeo boşuna ölmüş.. platonik değildi hiç birisi. Sadece aşıktı hepsi. En güzelini yaşadıklarını varsaydı dünya. Hiçbir zaman platonik aşk okumamıştır insan oğlu. Hiç öğrenmemiştir aşkı sonu mutlulukla bitenle başlamış gibi dünya sonu mutlu aşklar istedi hep. Yok aslında öyle bir şey. Kavuşmaların olduğu Hiçbir aşk efsane olmamıştır.
__________________
SEVGİ / SAYGI / DOSTLUKLA
mmnylmz Ofline   Alıntı ile Cevapla