Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-08-2009, 05:34   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Cem Yılmaz'ın film setinde bir ölüm daha

Cem Yılmaz'ın AROG filminde olduğu gibi Yahşi Batı filminin setide şansız bir olaya sahne oldu



İSTANBUL- Cem Yılmaz'ın başrolünü oynadığı AROG filminden sonra Yahşi Batı seti de ölüm şokuyla sarsıldı.
Çekimleri Kemerburgaz’da devam eden ‘Yahşi Batı’ filminin 6 Ağustos'taki günlük çekimin bitimi sonrası, film için Uşak’tan getirilen atların sorumlularından biri olan Ramazan Eser akşam üzeri atlardan biriyle dolaşmaya çıktı. Ramazan Eser’in akşam yemeğine kadar dönmemesi üzerine Uşak’tan gelen diğer at sorumluluları filmin prodüksiyon ekibini haberdar etti. Prodüksiyon sorumluları da arama çalışmaları için Jandarma ve Sivil Savunma ekiplerine haber verdi.
Ertesi güne kadar süren çalışmalar sonucunda Eser ile birlikte kaybolan at, platoya oldukça uzak bir alandaki gölet kıyısında ölü bulundu. Karadan ve havadan sürdürülen arama çalışmaları bu bölgede yoğunlaştırıldı. Botla gölette yapılan arama neticesinde Ramazan Eser'in cesedine ulaşıldı. Ceset, ekipler tarafından kıyıya çıkarıldı.

AROG'DA DA BEKÇİ ÖLMÜŞTÜ

Nisan 2008'de Yılmaz'ın A.R.O.G.'un setinde de bir ölüm yaşanmıştı. Afyonkarahisar'da A.R.O.G. filminin setinde bekçilik yapan Ramazan Acar, gece ısınmak için yaktığı ateşin dumanından zehirlenerek hayatını kaybetmişti. Acar'ın cesedi, sabah film setine gelenler tarafından bulunmuştu.

(Radikal)
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla