Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-08-2009, 10:07   #1
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Defans güven vermiyor

Tam 34 hafta sürecek Süper Lig'in başlangıç maçında İstanbul Büyekşehir Belediyespor ile Beşiktaş; futbola hiçbir katkı sağlamayan, oynayan ve izleyenlere adeta işkence çektiren Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldiler.
Son şampiyon Beşiktaş’ın Teknik Direktörü Mustafa Denizli, geçen sezonki defansın neredeyse tamamına yakınını değiştirmiş, orta sahanın göbeğini iki Alman Ernst ve Fink’e teslim ederken, 10.5 numaralı mevkiiye Tello’yu monte etmiş. Yusuf Şimşek’i sol, Holosko’yu ise sağ çizgide oynatırken tek forvet Nobre ile gol aramayı düşünmüştü.

Siyah-Beyazlılar’ı en çok üzebilecek mevki ise bu maçta da görüldüğü gibi, defans olacak gibi görünüyor. Erhan tam pişmemiş. Sivok ciddi hatalar yapıyor. İsmail Köybaşı için konuşmak henüz erken. Transferi gerçekleşmeden önce isminin etkisinden olsa gerek, çok konuşulan Ferrari beni hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor.

Siyah-Beyazlılar’da en çok dikkat çeken, işini en iyi şekilde yapmaya gayret gösteren Ernst ve Fink ikilisiydi. Sol kanatta oynayan Yusuf Şimşek, sakatlığının etkisinden olsa gerek, verimli olamadı. Holosko, ilk kez bu kadar kötü ve bu kadar bilinçsiz oynadı.

Tek forvet Nobre; bir insanın ne kadar özverili ve ne kadar candan oynayabileceğini dün geceki performansıyla bir kez daha gösterdi. Nihat Kahveci’nin tam hazır olmadan oynatılması, hem kendisine hem de Beşiktaş’a zarar vermekte. Sezonun açılış maçı olduğu için alınan bu beraberlik pek önemsenmeyebilir. Ancak bu yıl lig daha zorlu geçeceğinden, Mustafa hoca ilerisi için bu maçtan dersler çıkarmalıdır.

Adem Yılmaz
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla