Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2006, 10:46   #47
bjk4ever
Banned

bjk4ever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
isyankar_kartal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ne iyi teknik adam olur senden. takip ediosan gallas yıllardır özellikle sol az olmak üzere sağ bekte top oynamaktadır.kaç sene önce bjk maçındada sağ bekti hatırlarsan. yeni bişey deil yani. ama ben daha bugüne kadar bakinin bindirme yaptıını görmedim yapamazda zarten öle bi yeteneği yok.
2. olarak abidalda yetenek varki hem içte hemde sol bekte oynayabilior. abidal le bakiyi kıyaslamak aptallık olur.
3. olarak çok fena bi cwp ş.ligi finali izledisen bindirme yapamıan kalas gibi oleguerin henry karşısında yaşadıı çileyi izlemeyen kalmamıştır. ama bindirmeden anlıan ve bu işi iyi yapan belleti oyuna girdi ve golüde attı. ş.ligini getiren adam oldu belkide. yani ibonun bakiden ii olduğu gün gübi ortada. baki kafayla karşıladıı top ya rakibe ya taca. böle savunma olmaz olsun. hava topu alıoda nooluo. bence kesinlikle sol ayaklı deli ibo oynamalı. hem daha inatçı hemde takımı ateşleyen ruhu var.

saygılarımla arkadaşım. umarım cevaplarım tatmin edici olmuştur.

ha bu arada sakın baki ile abidali kıyaslama. bu arada gallastan çok memnun olsaydı sol beke boulahrouzu aldırmazdı.

cwpları verdim ve bence dwm edecek bişey kalmadı.

Artik back'ler illa hizli olacak, bindirme yapacak, macta 5-6 orta yapacak diye birsey yok artik. Ayrica solbek diye aldigini soyledigin Boulahrouz hepsinden daha stoper ve kalipli.
Ayrica Gallas'i memnun kalmadigindan degil, Gallas'in ayrilma isteginden dolayi satti Mourinho.

INADINA BESIKTAS!!!!!
bjk4ever Ofline