Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-08-2009, 20:36   #35
Cagla
TEK AŞK BEŞİKTAŞK

Cagla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
_Blackseagless_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Beyefendi sırıtma işine geldiği gibi kıvırma bu sezonun maçlarından bahsediyoruz geçen sezondan değil .

Beşiktaşı bobocular bitiriyor gidin başımızdan yahu zerre kadar faydanız yok takıma alın bobonuzu gidin .
tamam anlıyorum Nobre'yi seviyorsun ama şu anda sadece Nobre'yi savunmuyorsun insanlara hakarette etmiş oluyorsun ben Bobô'yu çok seviyorum o zaman ben Beşiktaş'ı mı bitiriyorum ben Beşiktaşlı olmuyor muyum?İnsanların ne kadar Beşiktaşlı olduğunu veya ne kadar Beşiktaş'a faydalı olduğunu sorgulayamazsınız.Bugüne kadar hiçbir Bobô'yu seven bir arkadaşın Nobreciler Beşiktaşlı değil yok Nobre'yide alın gidin gibi birşey yazdığını görmedim.Ama siz bunu çok yapıyorsunuz özellikle de biri Nobre'yi beğenmediği zaman o kişi futbol cahili,futbolun 'f'sinden anlamayan,Beşiktaşlı olmayan biri oluyor ve bunlarıda dile getiriyorsunuz.Ama bu kadar da olmaz bu kadar ağır eleştiriler olmuyor bence.Herkes Nobre'yi veya Bobô'yu beğenmek zorunda değil herkesin birbirine ve görüşlerine saygılı olması lazım değil mi??
Cagla Ofline