Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-08-2009, 23:57   #61
dartheagle

dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ya arkadaşım ne futbolu bilmemesi falan filan biz nobreye süper golcü evet bizim herşeyimiz kurtarıcımız falan demedik zaten adamın yeteneği belli takımın as golcüsü olamaz iyi bir yedek olur belki anca ama sürekli tek suçlu nobreymiş gibi konuşulması bana çok ters geliyor. Koşması neden önemli dersen koşması mücadele etmesi maçı kazanmak için takımı ateşlemeye çalışması sürekli sahada terini sonuna kadar akıtması şundan önemli. O sahada bunları da yapmadan yürüyen dolaşan ve ben bu takımın hücum gücüyüm die geçinen oyuncularımız da var bobo nun tello nun holosko nun ne kadar yetenekli oyuncular olduğunu biliyoruz ama bu kadar vasıfsız bir oyun ortaya koyarlarsa afedersin de ben de nobreyi suçlayamam nobre yetenekleri kısıtlı da olsa elinden gelen herşeyi o yüce forma için yapıyor nobreye hakaret etmek onu kötümsemek diğerlerinden hiç bahsetmemek hala üstüne basa basa sölüyorum çok yanlış bir yaklaşım. Sen takım olarak nobreyi 4-5 tane pozisyona bile sokamıyorsun bir maç içinde adama nası golcü misyonu edindirceksin. Bize Zlatan bile gelse şu oyun anlayışı içinde bu kısırlıkta uzaktan muzaktan belki bi tane atar başka da bişe olmaz.
dartheagle Ofline