Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2009, 01:31   #78
ferres

ferres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
_Blackseagless_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kusura bakmayın sahada ruh gibi gecen bobo ya methiyeler düzüp can hıraş mücadele eden nobreye sırf gol atamadı kaçırıdı diye ağır hakaretler edilmesine tahammül edemiyorum sırf bağzı bobocu arkadaşların aşırı hakaretleri ve nobre nin emeklerini yok saymaları yüzünden nobreci oldum . Biraz sert yazıyorum kusura bakmayın . taraftarın nobreci bobocu diye iki ye bölünmesi sıktı artık ama bu şekilde bölünmenin sorumlusu da yine bağzı boboculardır , çok aklı selim bobocu arkadaşlar da var onları tenzih ediyorum ama resmen Beşiktaştan fazla bobo yu sevenler var bunu anlayamıyorum futbolcular gelir geçer ama Beşiktaş hep baki kalır . Sırf bu Beşiktaş tan fazla bobo yu sevenler yüzünden bobo nun gitmesini istiyorum .
seninle tartismaya girmek istemiyorum ve bu forumda bir anket acalim bakalim bobo mu nobremi forvet oynamali diye....nobre kosuyor kendini yirtiyor hirsli tamam lafim yok ama inaniyorumki bu forumda herkese giydir o siyah beyaz formayi hepsi nobre kadar kosar hirsli oynar ama kosmaya puan yok neden anlamiyorsun GOL atacaksin GOL ozaman aliyorsun 3 puanlari ve sampiyon oluyorsun...nobre ali efendi hipotromunda basarili olur ancak ....
neden göremiyorsun nobre futbolun f sini bilmiyor bana nobrenin birtane adam gecip calim atip güzel bir golünü hatirlatsana...ama ben sana bobonun böyle en az 15 - 20 golünü cikaririm...bu arada biz renklere asigiz futbolculara degil bobo da nobrede gelip gecici ama gelen futbolcudan basari bekler taraftar forvetse gol bekler 10 numaraysa asist calim bekler kaleciyse iyi kurtarislar bekler....4 sezonda 20 gol atabilen birisi besiktasin forveti asla olamaaaaz
ferres Ofline