Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2009, 03:22   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Karşılıksız Aşk BeşiktAŞK

Mutluyum bu akşam hiç olmadığım kadar....
Karşılıksız sevdamlaydım çünkü.Siyah ve beyaz’ı yine içimde hissettim.İliklerime kadar işleyen bir sevda bu.Tarifi imkansız olsada yaşıyorum işte.Hayatımda hiç görmediğim insanlarla omuz omuza sevdamı haykırmak bazılarına göre saçma olabilir ama ben mutluyum.

Birçok kişiye göre aşk ; bir insana duyulan bir his olmasına rağmen , benim tek aşkım siyah ve beyaz... Yani BEŞİKTAŞ. İyi günde yanındaydık kötü gündede yanındayız Beşiktaş’ım. Alev alev bir aşk’ın içindeyim.Dünyanın çoğunda aşk kokusu var ama hepsi karşı cinse.Bizimkisi ise siyah ve beyaz’a..

Maç günü yüreğimizin dışarı çıkarcasına atması , önceki gecenin uykusuz geçmesi ve özlediğimiz aşk’a kavuşmaya doğru geçen her dakikada içimize akan gözyaşlarımı bu aşk’ın boyutunu anlatabilir mi ?

Evimizde ekmek almaya üşeniyorken ; siyah-beyaz uğruna kilometrelerce yol gitmek neden en çok sevdiğimiz şeydir ? Çünkü ; “Sen neredeysen oradayız biz” diye söz verdik kartal’a.

Başkaları gibi güneş’i sevmiyoruz... Aşk’ın en güzeli zor olandır. Fırtına varsa o gün bu şehir’de aşk’ın için fırtınaya karşı koyulur.Çünkü ben “ Yağmurlu bir günde sevdim seni kartal’ım.” Buralara rüzgar estiğinde vücudumdaki soğukluk aşkındandır.Dolmabahçe’de her buluştuğumuzda içime işleyen rüzgardandır bu titreyişim. Aşk’ın için titremek varsa ona da kabul kartal’ım.

Sen gökyüzüne layıksın.Aç kanatlarını süzül göklere. Nede olsa “sevmeye engel değil mesafeler ”

Formamı giyip aynaya baktığımda armadaki ışıltısın kartal’ım.
“Aynalarda gördüğümsün”
Anlattığımda aşk’ımı; çözemeyip delilik dedikleri sevdasın kartal’ım
“Çözemezler kördüğümsün.”
Uyandığımda gökyüzünde hayal ettiğimsin kartal’ım.
“Birde bir kuş gökyüzünde”
Son sözlerimsin şahadetimsin kartal’ım. Hayal kurup dinlediğimsin kartal’ım.
“Bak ne diyor son sözünde.”
Dik dur ayakta kal dediğini duyduğumsun kartal’ım
“Yıkılma öyle”
Kanatlarını açıp yol gösterensin kartal’ım.
“Haydi kalk ayağa , yürü güneşe...”

İşte böyle bir sevda yaşıyorum kartal’ım.
Gecemde sen varsın gündüzümde sen.Bazen gece yalnız otururken efkarımda , bazen içtiğim sigaramdasın, bazende seni düşünüp ağladığımda gözyaşımdasın..Kısaca her anımda sen varsın kartal’ım...Attığım adımda kan akışımda hissediyorum seni , alın yazımsın biliyorum..

Kalbimin orta yerinde bir ateş yaktın kavruluyorum be kartal’ım.Ölene kadar sönmeyecek bir ateş..Öldüğümüzde bitmeyecek bir sevda bu.En son mezar taşımızda olacak.Ama yine seni yalnız bırakmayacağım.Bedenim olmasada ruhum yanında Kartal’ım. ”Ruhumuz Yeter” diye boşuna demiyoruz...

Arkamı dönüp geçmişe baktığımda iyiki Beşiktaş’lıyım diyorum.”Seninle ağladım seninle güldüm” be kartal’ım.Siyah’ın zindan olsa seve seve gelirim.Nede olsa bir gün beyaz’ı bulacağız ve aydınlığa kavuşacağız..

Yalan aşklardan tek farkımız var kartal’ım.Bizim aşkımız iyi gün aşk’ı değil.İyi günde de kötü günde de Tek Aşk BeşiktAŞK..
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla