Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2009, 14:15   #1695
indie
 
indie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
BuRock´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
deco transferi ile ilgili dediklerine katılıyorum.gs defansı ile söylediklerine de katılıyorum.ama genç olarak emre güngör,altyapılarından serdar emre aşık servet ve zan var.o yüzden hiç belli olmaz görüşündeyim.sağlam çocuklarda var.

tamam bak şimdi birazda ben ayrıntıya iniyim.lincolnün zararı 14 milyon euro.ancak bonservisi , primleri ve menajer ücretleri ile birlikte.

Lincoln�ün faturası 14 milyon EURO haberi Turkcell Süper Lig haberleri - Spor Haberleri - Tümspor.com - Sporun net adresi, Haber, Spor, Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Formula, motor, tenis, hentbol, atyarışı, euro2008, iddaa, beşiktaş, besikta

ayrıca yine yukardaki linke tıklarsan keitaya 4 milyon euro ödencekmiş.bende 7 sanıyordum ancak 4müş ve bu da 4 yılda ödencekmiş.sen bu adamı 18 milyon euroya al.ertesi sene sene haldun gibi biri yıllık 1milyon euro vererek senden alsın.son oynadığı 3 takımda en istikrarlı oyuncu olan ve 50den aşağı maç oynamayan orta sahanın her yerinde oynayıp alternatif forvet bu adam.ve bu adamı sen getiriyorsun.helal denmezmi buna.bu adam gibi türkiye de kim var? yattara diyorsun.belki olabilir ama bunun gibisi yok.hem fizik var hem hız.netanya maçında ben bunun için diyordum.hız teknik ve fiziğini kullanabiliyor.

baros için sakat çürük çarık dediler adam geçen sene gol kralı oldu.avrupada da gsye büyük katkı yaptı.bu adama kimse laf edemez.kewell diyorsun adam avustralyanın en büyük futbolcusu.geçen sene oynayamamışının sebebi.her 2 mevkiide de alternatif bir kadroyla rekabet etmesiydi.sırf arda yüzünden adam sağ kanatta oynuyordu.buna rağmen o sağ kanatta barosa röveşata attırıp.füze sol ayağının dışında sağ ayağıyla gol atma özelliğine sahip olan(beşiktaş maçı) ender bir oyuncu.ücretsiz bir oyuncu için şaheser bir transferdir kewell.keşke önce biz keşfetseydik.

kleberson diyorsun adam büyük skatlık geçirdiği için bize geldi.tam 2.5milyon sterline geldi.adam 30 yaşında nerden baksan 8-9 senedir brezilya milli takımında ıynadığı maç 29.elano nerden baksan 3-4 senedir brezilya milli takımında oynadığı maç 43.arada böyle bir fark da var.adamlar sattıktan sonra elanoyu yollama sebebimiz alt yapımzıa daha çok destek vereceğimizdendir çok iyi bir oyuncu.katkıları için tşkler dediler.senin dediğinin aksine tüm ingiliz gazeteleri elano'nun gidişini büyük kayıp yaptı.eğer biraz ağırdan almasa milan bu adamı alcak hatta kakanın yerine oynattığı zaman yine böyle mi dicektik.bu adam tartışmasız yılın transferi.umarım yanılırım.

adamların defansı elek filan değildi.servet sakatlanınca meira satılınca emre güngörde kronik sakatlığa girince önlerindeki hamburg maçı için bir önceki maçta emre aşık kırmızı kart görünce böyle denildi.yoksa sene başında adamların defansı da iyiydi.bunu da düşün?

haldun üstünel iş yapma açısından iyi bir adamdır.ama karakteri açısından aynı şey söylenirmi bilinmez.bunu da yaşayıp göreceğiz.

bu sene gs savunmasını zorlayacak bir maç olmadı henüz, bu akşam görüp daha iyi değerlendirebiliriz. bence şu an en modern savunmacıları emre güngör, kanımca benzer stildeki toramanın seviyesine gelmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım.

keitaya 8,5 milyon bonservis, başarılı olması halinde (gol-asist-oynanacak maç olabilir, orası muamma) artı 500 bin euro daha ödeneceği (9 m euro) lyonun resmi sitesinden açıklandı. gs her zman basına eksik sızdırır bu rakamları, lyon gibi transferin diğer ucundaki takımlar olmasa asla öğrenemeyiz. mesela çoğu gsli arkadaşım meirayı bedavaya ya da 2,5 a aldıklarını sanarken ancak meira satılınca 4,5 milyona alındığı ortaya çıkmıştı. yani keita da elano gibi iyi bir oyuncudur. ancak böyle bir oyuncuyu 8,5-9 m bonservisle kulübünde istenmiyorken almak büyük başarı değildir.

barosun katkısı da tartışılmaz ama ben yıllardır gsde tek forvet oynayıp da penaltıları kullanıp da ligde 15-16 golün altına düşen forvet hatırlamıyorum. baros geldiğinde de demiştim gsli arkadaşlara, sizin ceza sahasına direk bağlayıp penaltıları ona yazsak 20 yi geçer diye. baros yerine güiza da olsa orada tahminimce yakın bşr performans verirdi. 2-3 aşırtma, 1 rövaşata, 1 tane uzaktan şut dışında (elle kontrol ettiklerini de say) extra birşeyini göremedim.

elano da aynı şekilde, ligimiz için çok iyi oyuncu. oyunculara lafım yok, sadece bunlar dünya çapında oyuncular değiller. mesela klebersonu bırak, bobo eskeza kağpağı middlesborough gibi düşmemeye oynayan bir kulübe atmış olsa bugün banko milliydi. elanonun eplde oynaması da milli takım için büyük bir şans oluyor. tuncay brezilyalı olsa, onu bile alırlardı. biz bugüne kadar kimseye tek başına 7,5-8 milyon euro bonservis vermedik. verdiğimizde şahsen alacağımz oyuncunun en kötü elano seviyesinde olacağını düşünüyorum.

haldun ne kadar işbitiriciyse şu anki yönetim anlayşının da o kadar etkisi var. aynı haldun canaydın döneminde olsa avrupa pazarından don alamazdı, çünkü ona 8-9 milyon harca al adamı gel demezdi o zamanki yöneticiler. elbette güizaya 14,5 , cristian baroni gibi geçen sene 2. ligden 300 bine alınmış bir adama 7,5 verlen ortamda haldununkiler daha başarılı transfer olarak göze çarpıyor.
__________________
Click the image to open in full size.
indie Ofline