Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2009, 19:21   #9
Lucas Kenny

Lucas Kenny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Mehmet´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tamam Kadro Şampiyonlar Ligi İçin Yeterli Değil Belki Ama , Lig İçinde Çok Umutsuz Olmak Gerekmez. Ha 1-2 Transfer Daha yapılırsa Takım Toplanır ki Yedek'te Kalan Futbolcularımızda Büyük Başarı Elde Etmiş Futbolculardan Oluşuyor. Takıma Şöyle bi baktığımızda ; Defans Kusursuz Diyebiliriz. Toraman-Ferrari-Sivok-İsmail Yedeklerine bakalım ; Üzülmez , Ekrem , Erhan , Rıdvan.. Ön Libero'ya bakarsak ; Ernst - Fink - ki Fink IBB Maçında Ernst'den Daha iyidi diyebilirim. Yedeklerine bakalım ; Uğur İnceman , Yusuf Şimşek(Oynatılırsa).. Orta saha adamı istiyoruz, Tabi Orta Sahaya Orayı Çekip Cevirecek bir adam lazım ama , Bizim EN BÜYÜK EKSİĞİMİZ FORVET. Bobo ve Nobre'nin Miyadı doldu diye Düşünüyorum. Nihat'ın Yanına GOL ATMA ÖZELLİĞİ YÜKSEK bir Futbolcu Transfer Edilirse Mükemmel olacaktır.

Fakat Konuyu Daha ilk Haftadan Takımı Eleştirenlere Örneklendirme yapmak için Açtım , Yorumlarınız için teşekkürler.
aynen hepsine katılıyorum 1-2 transfer olmazsa işimizin zor olmasını ve herkesin farkında olduğuna inanıyorum