Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2009, 20:47   #12
omen
 
omen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
DELLERLİ´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ama sırf takımı eleştirmek için yorum yapanlar var bazı arkadaşlarımız Beşiktaşlı olmalarına ragmen geçen yılki şampiyonlugumuza bile gölge düşürmek istiyor.Güya geçen yıl rakiplerimiz kötüymüş o yüzden şampiyon olmuşuz.Arkadaşlar sorarım size futbolun amacı nedir???Rakiplerine göre daha iyi olmak değilmi ligi tepede bitirdiğimize göre biz en iyiz demektir.Ayrıca rakipler kötü değil diğer takımlar çok istekliydi geçen yıl.unutmayın ali gültekin 30 gol atıp gol kralı olmazken 17 golle gol kralı olanlar oldu...
Ayrıca bu yıl beşiktaşın en büyük rakibi kendisidir,taraftar futbolcular yönetim teknik kadro birlik oldumu başarı gelir.ben bu sözleri geçen yılki antalyaspor maçının ilk yarısını yenik kapattıgımızdada söylemiştim.O gün takımı yerden yere vuran arkadaşlar hem o gun maçı çevirdiğimizde hemde sezon sonu çifte kupa aldığımızda neler hissetti acaba merak ediyorum.eğer eleştiri yapacaksak lütfen sezon sonunu bekleyin...
Geçen sene 7-8 puan gerideyken takımın oynadığı futboldan çok memnunduk ve hem süper kupayı hem lig şampiyonluğuna inanmıştık. Ben ligin bitmesine 6 hafta kala İNANIYORUm diye başlık açmıştım.

Şimdi başından eleştri yapacaksın. Sezon sonunda şampiyon olamadıktan sonra yapılacak eleştirinin ne anlamı kalır söyler misin?

Futbol umut verse amenna. yani girsek pozisyonlara kaçırsak iyi futbol oynasak evet deriz ilerleyen haftalarda atarız bunları. Futbol umut vermedi kardeş. Şimdi eleştirmeliyiz ki takım kendine gelsin.
omen Ofline   Alıntı ile Cevapla