Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2009, 21:15   #13
DELLERLİ
Banned
 
DELLERLİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
omen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçen sene 7-8 puan gerideyken takımın oynadığı futboldan çok memnunduk ve hem süper kupayı hem lig şampiyonluğuna inanmıştık. Ben ligin bitmesine 6 hafta kala İNANIYORUm diye başlık açmıştım.

Şimdi başından eleştri yapacaksın. Sezon sonunda şampiyon olamadıktan sonra yapılacak eleştirinin ne anlamı kalır söyler misin?

Futbol umut verse amenna. yani girsek pozisyonlara kaçırsak iyi futbol oynasak evet deriz ilerleyen haftalarda atarız bunları. Futbol umut vermedi kardeş. Şimdi eleştirmeliyiz ki takım kendine gelsin.
Valla benim şahsi görüşüm oynanan futboldan memnunum evet gol atamıyoruz ama buda forvetlerimiz kötü oldugu anlamına gelmez onları yönetecek bi 10 numara ile düzelir daha 2. maçında nihatı yerden yere vuranlar oldu kaç aydır futboldan uzak nihatı eleştirmek olmaz.rakipler yıldız transfer etti diyosunuz ama ben elano hariç hiç birinin nihattan daha ünlü oldugunu düşünmüyorum elanoda nihattan daha iyi seviyede değil nihat form tuttuğunda ve takıma gerekli transfer yapıdığında işler düzelecektir.ayrıca eleştiri yapılabilir ama böyle aşırıya kaçmak da pek doğru olmaz.en azından 2-3 maçla bukadar eleştirilmez
__________________
Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi...

Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor...

Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak...

kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik...


Click the image to open in full size.
DELLERLİ Ofline   Alıntı ile Cevapla