Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2009, 22:02   #16
RockStar
Banned
 
RockStar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Baya bi taş gelmiş kafama, öncelikle teşekkür ederim ..

Ben karamsar değilim, önce bunu düzelterek başlıyıcam konuşmama .. ya da hakaretmi desem .. Ne desem hakaret deniliyor da ..

Ben karamsar değilim evet, ben şikayetçiyim .

Nedenmi ? Vira Bismillah ..

Taraftardan .. Yönetime sahip çıkan, verdiği özleri tutmayan, Yıldıray'ı yıldız die tranfer etmeye çalışan yönetime sahip çıkan taraftardan .. Nobre iyidir diyen, sonrada ellerini başının arasına alıp biz neden Avrupa'da başarılı olamıyoruz diye yakınan taraftardan şikayetçiyim . Ernst ile Nobre'yi aynı kefeye koyan taraftardan .. Gençleri bir bir satılırken sesi çıkmayan taraftardan şikayetçiyim ..

Yönetimden .. Pek söliyecek bi sözüm yok aslında yönetime . Göreve geldiği günden beridir taraftarı kandırmaktan başka hiçbişey yapmayan yönetim .. Yıldız tranfer diye ilginç transferler yapan yönetim .. Herkesi kandırabilirsiniz, ama ben çüfte kupa nedeni ile boynunuza sarılacak değilim sayın başkan .. Diğer yılların hesabını vermeden ..

Hakemlerden .. Zaten yönetim başarısızlık için elinden geleni yapıyor. . Süper kupa maçında başladı oyunlar . El insaf ..

Arkadaşım emek verip yamzış, önceki senelerin Bjk performansını . Bu kadro Türkiye'de şampiyon olamaz, idare eder .. Avrupa'da mı ? 4. Beşiktaş

Ve yönetim seslenir, seneye Avrupa'yı titreteceğiz, yıldız alacağız, yan yatacağız, çamura banacağız ..

Taraftar cevap verir .. Nobre Nobre Nobre Nobreeeeeeee ..

Ben izledim bu filmi ..

Karamsar değilim, şikayetçiyim !
__________________
i dont care about anyone or anything but me .. goddamn i love me..

RockStar Ofline   Alıntı ile Cevapla