Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2009, 23:13   #1
Mehmet

Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Moda Herif Moda

Öncelikle Bu Fıkra Alıntı Değildir

Bizim Buralarda Sıklıkla , Fıkra Anlatırken Büyüklerimiz Hep Anlatırlar. Kısaca Değinmek istiyorum ;

Fıkra'da İsmi Geçen , Kadın ve Kocası Normal Sıradan bir Hayat Yaşarlar.
Kadın Ev Hanımı 'dır , Kocasıda Çalışmaktadır.

Bir gün Kadın Kocasını işe Gönderdikten Sonra , Ev işlerini yapar ve Televizyonun başına geçer.

Televizyonda Sürekli Moda 'yı Takip Eden Kadın , İlginc Bir Elbise Görür ve Komşusuna Söyler , Komşusuda Bu Elbisenin Moda Olduğunu söyler , Kadın Elbisenin Moda Oldugunu Duyunca , Direkt Elbiseyi Almaya gider. Zaman Geçer , Kadın Elbiseyi alır eve gelir. ve üstüne giyer.. Akşam Kocası Eve geldikten sonra Karısındaki Değişikliğin Farkına varır , ve Sorar ;

" Hanım Bu Üstündeki Nedir Böyle "
Kadın Hemen cevap verir ;
" Valla herif Televizyonda gördüm , bizim komşuya sordum modaymış gittim hemen aldım " der.

İkinci Gün olur , Kadın yine televizyonun başına geçer. Busefer , Dar ve Kısa bir elbise görür tekrar komşusuna gider sorar , Komşusuda Moda Oldugunu söyler.. ve yine gidip elbiseyi alır Akşam Kocası Eve Geldiğinde Yine karısına sorar ;

" Hanım Bu Üstündeki Kısacık şeyler ne böyle "
Kadın cevabı hazırdır ;
" Televizyonda gördüm Aldım Modaymış Herif " der.

Üçüncü gün olur , Kadın Televizyonun Başına Geçer , Ve Televizyonda Çıplakları görür , Hemen Komşusuna gider sorar , Komşusuda Şimdiki Gençlerin Modası der.

Kadın'da Hemen Özenir ve Akşam Kocasının Karşısında Çıplak Çıkar.Kocası Yine sorar ;

" Hanım üstünde neden bişe yok " der

ve Kadın Cevabı verir ;

" Moda Herif Moda " der

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla