hay sizin rakip takım transferlerinize emi !!
daha geçen sene bunun cevabını almadınız mı..geçen sene nerdeydi baroslar,kewell lar,emreler,guizalar,linconlar..
Başarı yıldız transferiyle olmuyor arkadaşlar..olay sahada bitiyo,ne kadar yıldız oyuncun var değil bu işin sırrı..veya ne kadar para harcamışsın değil..Ne kadar takımsın,ne kadar motivesin,ne kadar başarıya açsın,ne kadar istiyorsun,ne kadar saha içinde mücadelecisin,ne kadar saha içinde yardımlaşmayı üst seviytede tutuyorsun, bunlar önemli demiştim..herkes bana gülmüştü..sezon sonu bende o arkadaşlara güldüm..Gs 5. oldu,Fb 4.Biz ise çifte kupalı şampiyon..Demek ki neymiş, para harcayınca başarı gelmiyormuş..iş yürekte,sahada bitiyormuş..
Bizim takım bu sene ligde kolay kolay yenilmez..yine şampiyon oluruz..takımda yardımlaşma üst seviyede..mücedele gücünde en ufak bir azalma yok,hatta cisse-fink değişikliğiyle kaçak oynayan ön liberoda yok..ancaak yıllardır sorunumuz olan merkez bir pasör,pas alışverişi yapacak,oyunu kuracak bir oyuncu eksikliğimizde gözden kaçmıyor..2 senedir yazıyorum bu forumda.. |