Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2009, 19:01   #5
_Blackseagless_
Banned

_Blackseagless_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1-tabii ki iki kupayı alınca sevindik..gerektiği kadar da mutlu olduk..kaybedince tabiiki sevinmem..ama Beşiktaş şampiyon olamadı diye de dünyam kararmaz..
2-sezon bitince gitmesi gerekenlere biz taraftarlar değil o takımı yönetenler karar verir..
3-kesinlikle aynı fikirdeyim..ama forumu araştırırsanız ben Denizlinin ilk Ankarada takımın başında çıktığı gün bu takımın şampiyonluğun favorisi olduğunu yazmıştım..
4-Ferrari,kumaşını zaten italyadaki kariyerinde belli etmiştir..Ama illaki tek maçına bakıp karar verilecekse,yaptığı hataların duruş ve pozizyon hatası değil yanındakileri tanımamaktan kaynaklanan hatalar olduğunu sanıyorum..
5-FB ve GS oynadıkları resmi maçları kazandılar diye bundan sonrakileri kazanacaklarının sinyalini mi verdiler..tabiiki transfer yapacaklar,çünkü biri 4. biri 5. oldu..
6-Beşiktaş'ın kaybetse bile ölesiye koştuğu konusunda zaten herkes hemfikir..Nobre 1 metre den de kaçırır 50 cm den de önemli olan pozisyona girmektir..İ.Akın ceza sahasında slalom yapar..o her takımın ceza sahasında slalom yapacak bir yetenektir..

Futbolda gelişim Teknik ve Mental olmak üzere iki ana grupta toplanır..Uluslararası standardı yakalamak için her ikiside aynı oranda gelişmelidir..
Mental gelişimin en önemli unsuru da futbolun bir oyun olduğunu kabul edip,güzel futbolu kim oynarsa oynasın ( İ.Akın bile olsa) takdir edebilmektir..

Anlatamazsın abi ne dersen de boş . Şampiyonluk felan kimsenin umrunda değil bütün dertleri gayse fb transfer yaptı ya medya pof pof ladı ya bizde bir adam alalım medya pof pof lasın gayse ve fbi ile ufak abdest yarıştırsınlar bütün derdi bu bağzılarının , Allahtan az da olsa aklı selim taraftarlarımız var .

Konu _Blackseagless_ tarafından (10-08-2009 Saat 19:04 ) değiştirilmiştir..
_Blackseagless_ Ofline   Alıntı ile Cevapla