Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2009, 20:08   #8
Akdora
Savaşçı Kartal

Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bazı arkadaşlarımızı hala anlamakta güçlük çekiyorum...Bir beraberlikmidir dünyanın sonunu getiren..Mantıklı olalım lütfen...Bu takım geçtiğimiz sene şampiyon olan takımdan daha iyi bir kadrodur..Ama bu kadronunda her zaman en iyisini yapabileceğini düşünmek abes kaçacaktır..
Biz klavye başına geçip şu gitsin bu böyle olmamalı diyecek insanlar değiliz arkadaşlar...biz taraftarız ve biz bu renklere aşığız bu takım yenildiğinde üzülebilir kazandığında gururla etrafta dolaşabiliriz ama kalkıp bu takım için terlerini akıtanlar hakkında aşağılayıcı konuşmamalıyız.
Bazı arkadaşlarımız kadro olarak yetersiz olduğumuzu Gs ve Fb nin yaptığı yıldız transferlerden ve yönetimin açıklamalarından sonra belki yıldız transfer bekleyebilir ama bu transfer olsada olmasa da biz bu takımı her şartta desteklemeliyiz. Ve inanıyorum ki bu takım bu ligde başa oynayabilecek kapasitededir Fb ve Gs ne kadar yıldız transferi yapmış olsada... Şampiyonluğu ve başarıyı getirecek yıldızlar değil ne kadar takım olduğunuz gerçeğidir arkadaşlar...

Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.

profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla