Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2009, 20:31   #29
Strike EagLe

Strike EagLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
wolwos´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadasim bir konuda bilgin varmi acaba eger yönetim gelecekteki secimde kaybederse kendisine olan borc ne zaman ödenecek ve bu borc neden bukadar yüksek
nihat tartisilamaz oyuncu türkiyenin yetistirdigi ender oyunculardan biri ama malesef son yillarda sürekli sakat ve bu tarz oyuncular sakatlikdan cikinca eski form düzenine ulasamiyorlar euro2008de de izledik yani düsüsde oyuncu ama yinede besiktasli oldugu icin kapmiz acik olmali ve alinmaliydi kimse neden alindi diye elestiremez ama hayal kurmayada gerek yok

Yönetimimiz iyi niyetli fakat 5 yıldır çok geriledik. Gelecek seçimde büyük ihtimal kaybedecekler. Planlı programlı yönetim gelirse herşey rayına oturur. Efsane başkanımız Süleyman Seba' nın yapmış olduğu gibi. Akıllı yatırımlar ve projeler ile plazalarımız oldu. Dahada gelişebilirdik fakat olmadı. O borç nasıl kapanır bende bilemiyorum. Fakat, borcun neden yükseldiğini tahmin edebiliyorum. Sen devamlı olarak 5 milyon euro' ya aldığın oyuncuyu bedava bırakırsan elbette zararın en büyüğünü görürsün. Bilmem bu konuda sizde hak verirmisiniz? ( Ve Del Bosque sorunları... 8 milyon € gitti..)

Evet haklısınız. Nihat' ın performansı düşüşe geçti. Fakat olsun ya, Nihat=Nihat Beşiktaşın sembolü..

İnşallah sakatlanmaz ve sezon boyunca bize destek olur. Bu yıl işin en ilginç yanı, çifte kupa kazandık ve Şampiyonlar Ligine ön elemesiz katıldık. Çok iyi para geldi. Fakat transfer çok karmaşık durumda. Nihat ve Nobre ye asist yapabilecek sağlam bir oyuncu alabilirsek Şampiyonlar Ligindede galip geliriz. Klübümüze yüksek miktarda para gelir.

Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim
.

Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek.

Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor.
Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım.
Strike EagLe Ofline