Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2009, 20:34   #2
semra
ah mine'l-aşk

semra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karaköy'de bulunan Türkiye Denizcilik İşletmeleri Müdürlüğü'nün eski telsiz odasının bulunduğu ve depo olarak kulllanılan çatı katında elektrik kontağından kaynaklandığı tahmin edilen yangın çıktı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın, kısa sürede kontrol altına alındı.

Şefik DİNÇ - Serhat ALAATTİNOĞLU / İSTANBUL (AHT)

Karaköy'de bulunan Türkiye Denizcilik İşletmeleri Müdürlüğü'nün eski telsiz odasının bulunduğu ve depo olarak kulllanılan çatı katında saat 19.15'te elektrik kontağından kaynaklandığı tahmin edilen yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyüp terastaki barakayı sarınca vatandaşlar tarafından büyük panik yaşandı. Bütün çatıyı kaplayan alevleri söndürmek için olay yerine Beşiktaş, Beyoğlu, Eminönü ve Fatih itfaiye grupları sevkedilirken, önlem olarak denizden de iki adet söndüren gemisi yönlendirildi. Çalışmalara başlayan itfaiye ekipleri, yangını diğer katlara sirayet etmeden kısa sürede kontrol altına aldı. Mesai saati bitiminde meydana gelen yangın sırasında gece nöbetçileri ve güvenlik görevlileri dışında kimsenin bulunmadığı belirtildi. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangında, çatı katı tamamen kullanılmaz hale geldi.

''ÇATI KATI KULLANILMAYAN BİR BÖLÜMDÜ''

Yangın haberi üzerine olay yerine gelen Türkiye Denizcilik İşletmeleri Genel Müdürü Burhan Külünk, yangının çıkış nedeninin belli olmadığını ve itfaiyenin yapacağı incelemenin ardından çıkış nedeninin belirleneceğini söyledi. Yangının çıktığı çatı katının eski telsiz odası olduğunu ifade eden Külünk, "Ben çıktıktan 5 dakika sonra yangın çıkmış. Arkadaşlar beni arayınca hemen geri geldim. Binada nöbetçilerden başka kimse yoktu. Çatı katı kullanılmayan bir bölümdü. İtfaiyenin zamanında müdahalesiyle yangın büyümeden söndürüldü. Başka katlarda da herhangi bir hasar yok" dedi.

Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır..

Konu semra tarafından (10-08-2009 Saat 20:35 ) değiştirilmiştir..
semra Ofline   Alıntı ile Cevapla