Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2009, 01:50   #1751
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Deco için çifte formül

Delgado'yu ikna edemeyince yabancı kontenjanında yer açamayan Beşiktaş, Chelsea'nin yıldızı Deco için iki farklı plan hazırladı: 1- Bobo satılacak ve ardından Chelsea'ye reddedemeyeceği bir teklif sunulacak, 2- Devler Ligi'nde gruptan çıkılırsa, Deco'nun işi devre arasında bitirilecek.

***

Deco planı

Bobo satılırsa Chelsea'ye 'reddedemeyeceği' bir teklif sunulacak. Olmazsa Deco ocakta bitirilecek.

Beşiktaş, Chelsea'nin bırakmadığı Deco'da ısrarlı. Delgado'nun gitmemesi nedeniyle yabancı kontenjanını açamayan siyah-beyazlı yönetim iki plan yaptı. İlk plan; Panathinaikos'un 5 milyon euro önerdiği Bobo satılıp kontenjan açılacak ve Chelsea'ye 'reddedemeyeceği' bir teklif sunulacak. İngiliz ekibinde ilk 11 şansı bir hayli düşük olan Portekizli yıldız Click the image to open in full size.için şartlar zorlanacak. 32 yaşındaki oyuncuya en az 4 yıllık sözleşme teklif edilecek.

Bobo'yu satarım

Kartal'ın ikinci planı ise; devre arası için. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkılması halinde buradan gelecek para Deco'ya harcanacak. Şampiyonlar Ligi, Lig, Fortis Türkiye Kupası gibi üç cephede savaşacak Beşiktaş bu dönemde kesenin ağzını iyice açacak. Başkan Yıldırım Demirören'in, "Devler Ligi'nde gruptan çıkalım 3'e 5'e bakmam Bobo'yu satarım. Bu sezon ses getirecek bir takım yaratmak için seferber olacağım" dediği öğrenildi.
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline