NİCK : Strike EagLe
Adı : Strike Soyadı : EagLe
Doğum yeri : İstanbul Doğum tarihi : 16/07/1980
Mesleği : Turizm (Fakat farklı bir meslekte firma sahibiyim.) Tahsilin : Lisans
Burç: Yengeç Evlimisin / Bekarmı : Bekar
Bulunduğu Şehir : İstanbul Kişisel özelliğin : Sakin Kendini bir cümle ile tarif etsen : Vatanı için gözünü kırpmadan savaşa gidebilecek, insanlara karşı her zaman saygılı olmayı seven bir Türk evladıyım. Hobilerin : Elektro gitar, 80' li yılların müziği, bilgisayar. Fobilerin : Akluofobi, akrofobi Yaptığın sporlar : Fitness, yüzme, futbol, basketbol.
Favori filmin : 300 Spartan
Favori değişlerin: Senin aklını kuşa taksan ters uçar. Favori tv programların: Cnbc-e (Battlestar Galactica) Ne tür muzik dinlersin: 80' lere ait Pop, Balladlar, Hard Rock, Melodic Rock, Progressive Rock/Metal, Heavy Metal, ayrıca Death Metal ve Klasik şarkılar. Favori grupların ve muzik: Albüm arşivim çok geniş ve birçok favori grubum var bu yüzden seçemedim.
Favori sporcun (genel) : Naim Süleymanoğlu, Semih Saygıner Avrupada favori takımın/futbolcun : Barcelona, C. Ronaldo Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : Baba Hakkı, Şifo Mehmet, Sergen Yalçın, Pascal Nouma, Nihat Kahveci. Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Kartal Goool Goll Gol
Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Constantin, Mehlika, ÖlümüneBjk, Kartal-askim, Alpler ve birçok arkadaşımız.
Forumda kimlerle tanışmak istersin: Türkçesini güzel kullanan, saygılı, Ülke değerlerine sahip çıkmasını seven Vatansever dostlarım ile tanışmak isterim. Forumu nerden duydunuz : Forumu daha önceden biliyordum fakat üyelik biraz geç oldu.
Neden beşiktaşforum ? : Siteyi uzun süredir uzaktan takip ettim. Hem tuttuğum takımın forumu hemde çok saygılı arkadaşlarımız var. Adminlerimiz forum ve kullanıcılar ile yakından ilgileniyor. Diğer forumlarda çok savaş verdim. Artık yoruldum. Bu foruma kısaca iyi arkadaşlar ile tanışmak ve inziva için geldim. Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: Ben hırslı birisiyim Kapalı dışında ki diğer tribünler de maç izleyemiyorum.
Bununla birlikte malesef özel hayatımda ki bazı nedenlerden dolayı maçlara fazla gelemedim. Fakat, takımıma her şekilde en büyük desteği veriyorum.
Boşluğu doldurun : Beşiktaşlıyım çünkü , o asil sembol ruhumu yansıtıyor. Boşluğu doldurun : Forum başlıkları isim sırasına göre olsa daha iyi olurdu.