Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2009, 02:07   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Süper Lig günlüğü

Manisa iyi yolda
Turkcell Süper Lig'de sezonun ilk maçında evinde Eskişehirspor ile golsüz berabere kalan Manisaspor'un basın sözcüsü Zeki Ayaydın, "İlerleyen maçlarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum" dedi. Ayaydın, maçlarda taraftarlardan daha çok destek beklediklerini belirtti.

Sertlik yıldırdı
Kasımpaşa Futbol Şube Click the image to open in full size.Sorumlusu Süha Sidal, Bursa deplasmanında hakemin sert oyuna prim tanıdığını ve bu yüzden maçı kaybettiklerini söyledi. Sidal, "Takım olarak performansımız iyi" dedi.

Çalımbay memnun
Manisaspor ile berabere kalan Eskişehirspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay oyuncularının performansından memnun. Tecrübeli hoca, "Manisa zor bir deplasmandı. Puan almak önemliydi. Şimdi tüm dikkatimizi sahamızda oynayacağımız Bursa maçına çevirdik" dedi.

Ankara keyifli
Ankaraspor'un futbol şube sorumlusu Ahmet Gökçek, lige galibiyetle başlamalarının moral açısından önemli olduğunusöyledi. Gökçek, "Antalya önünde çok iyi bir taktikle mücadele ettik" dedi.

Puanı hak ettik
Denizlispor , Fenerbahçe yenilgisine yanıyor. Teknik patron Erhan Altın, maçın ikinci yarısında çok başarılı bir futbol oynadıklarını belirterek, "En azından maçı berabere bitirebilirdik. Ancak gelecek haftalarda daha iyi olacağız. Takımımdan memnunum" diye konuştu.

Makukula atağı
Kayserispor , İngiltere Primer Ligi takımlarından Bolton Wanderers'da oynayan Ariza Makukula ile görüşmelerini sürdürüyor. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, "Transfer bitebilir" dedi.

Harbuzi idmanda
Gençlerbirliği'nin , İsveç'in Malmö takımından transfer ettiği Labinot Harbuzi, haftanın ilk antrenmanında takımla birlikte çalıştı. 23 yaşındaki oyuncu çok mutlu olduğunu belirterek, "Burada başarılı olacağım" dedi. Yöneticiler, oyuncuya resmi imzayı hafta içinde attıracak.

Diyar umutlu
Diyarbakırspor kulübü Basın Sözcüsü Suat Önen, A.Gücü maçında futbolcularının sahada ellerinden geleni yaptığını söyledi. Önen, "Önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağımız kesin" diye konuştu.
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla