Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2009, 08:13   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kayserispor'a Süper Golcü

Click the image to open in full size.
Süper Lig'in ilk haftasında Gençlerbirliği deplasmanından bir puanla dönen Kayserispor, İngiltere Premier Lig takımlarından Bolton Wanderers'da kiralık olarak forma giyen santrfor Ariza Makukula ile anlaştı.
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Gençlerbirliği maçını değerlendirken, karşılaşmada topa hakim olan tarafın kendileri olduğunu söyledi. Başlangıçların hep zor olduğunu dile getiren Kafkas, "Karşılaşmada topa hakim olan taraf biz olduk. Gençlerbirliği'nin çok fazla geriye yaslanması nedeniyle pozisyon üretmekte zorlandık" diye konuştu.
MAKUKULA ANKARA'DA MAÇ İZLEDİ
Bu arada menajerleri tarafından Ankara'ya getirilen ve 19 Mayıs Stadı'nda dün oynanan Gençlerbirliği-Kayserispor maçını tribünden izleyen, Bolton Wanderers'da kiralık olarak forma giyen santrfor Ariza Makukula ile anlaşmaya varıldı.
28 yaşında 1.93 metre boyundaki Kongo asıllı Portekizli santrfor, takımla birlikte Kayseri'ye döndü. Tecrübeli oyuncunun yarın sözleşme imzalaması bekleniyor. Böylece Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın "Pivot santrfor" isteği de sezon başladıktan sonra gerçekleşti.
Tecrübeli oyuncunun, lisans işlemlerinin yetişmesi ve hazır olması durumunda pazar günü oynanacak Gaziantepspor maçında forma giymesi bekleniyor.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla