Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2009, 12:43   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nuri Olmazsa Dos santos

Click the image to open in full size.
Beşiktaş’ın 10 numara arayışında sıcak gelişmeler yaşanıyor... Teknik direktör Mustafa Denizli’nin çok istediği Yıldıray Baştürk’ün gelmesine kesin gözüyle bakılırken, milli futbolcu ile yaşanan problemlerin ardından rota yine Almanya’da top koşturan Nuri Şahin’e çevrildi. Borussia Dortmund’la 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç yıldız için temaslarını hızlandıran Siyah-Beyazlı yönetim, Alman ekibiyle masaya oturmaya hazırlanıyor. Milli futbolcu ile daha önce yaptığı görüşmeler olumlu geçen ve bu oyuncudan, “Gelirim” yanıtını alan Beşiktaşlı idareciler, Nuri Şahin için Almanlar’ı ikna etmeye çalışacak.
Terim’in gözbebeği
A ve Ümit Milli Takım formalarını giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu için bu hafta içinde Başkan Demirören ya da yönetim kurulundan bir kaç ismin Almanya’ya gideceği belirtildi. Siyah-Beyazlı kurmayların, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in de vazgeçilmezleri arasında yer alan Nuri’yi kadrosuna katmak için tüm şartları zorlayacağı öğrenildi. Bu arada, bu transfer girişimi için Mustafa Denizli’den de olumlu rapor alındığı kaydedildi.
Orhan Yıldırım

Click the image to open in full size.

B Planı hazır
Orta sahasını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, yerli isimlerde anlaşmaya varılamaması halinde B Planı’nı devreye sokacak. Delgado ile yollarını ayırmak isteyen Siyah-Beyazlılar, bu futbolcunun sözleşmesini feshetmesi halinde yabancı bir yıldız isme yönelecek. Daha önce de Kartal’ın transfer listesine giren Giovanni Dos Santos, bu bölge için ilk aday... İngiltere’nin Tottenham takımında forma giyen Meksikalı oyuncu ile menacerler aracığıyla görüşme sağlanmıştı.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla