Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2009, 15:58   #1
_Blackseagless_
Banned
 
_Blackseagless_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon2 Levent Erdoğan istifa mesajı verdi.

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.
ERDOĞAN GİDİYOR

Demirören`in kendisini eleştirmesine üzülen Levent Erdoğan istifa mesajı verdi.


Sivri çıkışlarıyla Demirören’den uyarı alan Asbaşkan Levent Erdoğan kırgın. Başkan’ın bir televizyon programında kendisini eleştirmesine üzülen asbaşkan istifa mesajı verdi.

Siyah-beyazlı kulüpte en çok dikkat çeken yönetici Levent Erdoğan...Ne dese olay oluyor. Zaman zaman sert demeçleriyle gündeme oturan ve bu yüzden Yıldırım Demirören’den uyarı alan Erdoğan, başkanın bir televizyon programında kendisini sert biçimde eleştirmesi üzerine kırıldı. Yurdun dört bir yanındaki şampiyonluk kutlamalarında boy gösteren Asbaşkan Levent Erdoğan bu gelişme üzerine yönetimkurulu toplantılarına katılmama kararı aldı.

‘GEREĞİNİ YAPACAĞIM’

Bodrum’da tatil yapan Erdoğan’ın yakın çevresine “Benimkadar koşturan ve Beşiktaş’ı düşünen bir başka yönetici daha varmı? Açılıştan açılışa, kutlamadan kutlamaya her yere ben gidiyorum. Ama görüş bildirmem bile sorun oluyor. Böyle olursa yakında gereğini yapacağım, göreceksiniz” demesi istifamesajı olarak algılandı. Başkan Demirören ve yönetimi bu konuda şimdilik sessizliğini koruyor.


kaynak : Beşiktaş | Haber 1903 - Beşiktaş`ın Kalbi - ERDOĞAN GİDİYOR
__________________
Click the image to open in full size.
_Blackseagless_ Ofline   Alıntı ile Cevapla