Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-08-2009, 22:08   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
D.Bakır Abdullah'a kavuştu

D.Bakır Abdullah'a kavuştu

Diyarbakırspor’un kadrosuna katmak için bir süredir büyük uğraş verdiği Abdullah Çetin’in transferini bugün bitirdi. Kulüp Basın Sözcüsü Suat Önen, Abdullah Çetin ile daha önce prensipte anlaşıldığını ve bu futbolcuyla bugün öğleden sonra 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.
Gittikçe güçleniyoruz
Yeşil-kırmızılı kulübün basın sözcüsü Suat Önen, bir süredir görüşmelerde bulundukları eski futbolcuları Abdullah Çetin'in Ankaragücü'nden transferi konusunda işin daha önce imzaya kaldığını, ancak bu futbolcuyla bu gün öğleden sonra yeniden bir araya gelerek 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını kaydetti. Önen, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Gündemimizde olan Abdullah Çetin'in Ankaragücü ile olan sorunu çözüldü ve Ankaragücü bu futbolcuyu bize verdi. Abdullah Çetin, Diyarbakırspor'un alt yapısından yetişen başarılı gençlerimizden biridir. Bu sezon kendisinden fazlasıyla yararlanacağımıza inanıyorum. Takımımız gittikçe güçleniyor. Biz onlara, onlar bize inandıktan sonra başarılı olmamamız için neden göremiyorum" dedi.
Abdullah da sevindi
Abdullah Çetin ise yaptığı açıklamada, "Diyarbakırspor'a yeniden döndüğüm için mutluyum. Diyarbakırspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladım. Transferimin gerçekleşmesinde emeği geçen baçta Metin Sümer ve Mehmet Özman olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Sözleşmemi imzaladım ve antrenmanlarıma başladım, çok mutluyum” dedi.
Selim KAYA
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla