Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-08-2009, 22:35   #1
senosh61
Dişi Kartal
 
senosh61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
mark siebeck besiktas´ta

Click the image to open in full size.
Mark Siebeck Beşiktaş’ta
12.08.2009 17:15

Erkek Voleybol Takımımız, Alman Milli Takımı'nın en etkili oyuncularından biri olan Mark Siebeck ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 1975 doğumlu ve 1.97 boyunda olan Alman smaçör, 2001 FIVB Dünya Ligi, 2001 Avrupa Şampiyonası, 2002 FIVB Dünya Ligi, 2003 FIVB Dünya Ligi,2003 Avrupa Şampiyonası ve 2008 Pekin Olimpiyatları'nda Alman Milli Takımı'nda yer aldı.
Transfer ile ilgili olarak sitemize açıklama yapan Voleybol, Hentbol, Kürek ve Boks Şubeleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Bülent Deriş, “Kulübümüze kariyerini ispatlamış bir oyuncu daha kazandırdığımız için çok mutluyum. Yeni sezonda Erkek Voleybol Takımımız iyi bir kadro ile ligde güzel başarılara imza atacaktır. Barutov'dan sonra aldığımız Siebeck takımımıza güç kattı. 3. yabancı oyuncumuz için görüşmelerimiz devam ediyor. O da geldiğinde Beşiktaş Erkek Voleybol Takımımız taraftarımızın da desteğiyle hak ettiği yerde olacaktır” dedi
Beşiktaş Voleybol Şubesi Genel Kaptanı Aziz Kalaoğlu ise şöyle konuştu:
“Bu transferle Erkek Voleybol Takımımız'ın gücü daha da arttı. Her yönüyle çok kariyerli ve etkili bir oyuncu. Hem hücumda hem de defansta takımımıza çok fayda sağlayacaktır. Erkek Voleybol Takımımız'da transfer çalışmalarımız henüz bitmedi. Ekibimize birkaç yeni oyuncu daha önümüzdeki günlerde katılacak. Ondan sonra takımımız tamamlanacak."
__________________
Evlenince Kocam Beşiktaş'lı Olsun .. Çocuğumuza Ninnimiz Kartal Gol Gol Olsun.... Neyliyim Siyah Dediğimde Beyaz Demeyen Sevgiliyi .. !
senosh61 Ofline   Alıntı ile Cevapla