Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2006, 21:10   #1
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş - Fenerbahçe arasında Roberto Carlos kavgası !

21:20 22 Ağustos 2006 / Salı

Beşiktaş - Fenerbahçe arasında Roberto Carlos kavgası

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in, Fenerbahçe Kulübü'nün transferi için uzun süre çaba sarf ettiği Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos için söylediği, ''İstesek Roberto Carlos'u 2 günde getirirdik'' sözleri, iki kulübü karşı karşıya getirdi.
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Ekşioğlu, sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamasında, ''Beşiktaş, kamuoyunu iki aya yakın bir süredir Ze Roberto transferiyle meşgul etti. Açıkçası yanlış menajerlerle konuşup, parasını kaptıran bir yönetimin böyle bir açıklama yapmasının gülünç olduğunu düşünüyorum'' dedi.
''Roberto Carlos'u iki saatte değil, iki günde Türkiye'ye getirsinler, parasını biz verelim ve Beşiktaş'a hediye edelim'' ifadelerini kullanan Ekşioğlu, ''Roberto Carlos'un maliyeti 18 milyon Euro. İki saatte Türkiye'ye gelebilecek bir futbolcu olmamakla birlikte Beşiktaş'a gelmesi de mümkün değil'' diye konuştu.
Beşiktaş Kulübü'ne yönelik sert sözlerine, ''Fenerbahçe olarak hedeflerimiz var ve bu hedeflerden bizi hiç kimse döndüremez. Beşiktaş'ın bu tutumunu, güç dengelerinde ezilmişliğin verdiği psikolojiye bağlıyoruz'' diyerek devam eden Ekşioğlu, şunları söyledi:
''Güç dengelerindeki boşluk lafla değil, icraat ile kapanabilir. Beşiktaş'ın Ze Roberto transferindeki, daha doğrusu yapılmaya çalışan transferdeki fiyaskolarını bildiğimiz halde kamuoyuna yansıtmadık. Mahmut Uslu Brezilya'daydı. Kendisiyle oturdu, konuştu. Ze Roberto Beşiktaş'tan bihaber. Onun başka kanallarla, başka takımlarla ilişkilerini biliyorduk, ama medyaya yansıtmadık. Biz sürtüşmeden yana değiliz. Bu cömertliği rakiplerimizden de bekliyoruz. Lütfen kimse ortamı germeye kalkmasın.''


www.milliyet.com.tr
http://www.milliyet.com.tr/2006/08/22/son/sonspo52.asp
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline