Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2006, 21:17   #261
mute
Banned

mute - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
autopsy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Dostum tam aksine ön liberonun yapması gereken şeyleri yapabilmesini bekliyorum.Yani iyi savunma yapmak,ikili mücadelelerden kaçmamak,kora kor mücadele etmek gibi.Çünkü bir ön liberonun birincil görevi budur.Sen ve senin gibi düşünenler yanlış anladınız.Kimse Klebersona laf söylemiyor.Onun yerinde oynamadığını düşünüyoruz.Hatta Kleberson'a orada yazık olduğunu düşünüyoruz.Daha önceki yorumumda da yazdım.Kleberson çok klas ama o bölge için biraz yumuşak kalıyor.Daha ofansif oynadığımız maçlarda da daha ön plana çıkıyor.Savunma yapmak zorunda kaldığımızda sanki ön liberoda savunma anlamında aksıyor gibi.Oraya daha sert bir adam yerleştirip,Kleberson'u sağda ya da tek forvet arkasındaki üçlüde kullanabiliriz.Böylece daha verimli olur bana göre.
tamam zaten aynı şeyleri düşünüyoruz, defansif problemler yaşadığımız için kleberson tam olarak kendi görevini yapamıyor, arka tarafı sağlam hissetse zaten hücuma daha fazla destek olarak kendini daha iyi ifade edebilir...
zaten benim düşüncem, ricardinho'nun gelişi ve gelecek olan savunma oyuncusuyla beraber kleberson'un oyunu da yeni bir çehre kazanacak...

Click the image to open in full size.
mute Ofline