Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-08-2009, 12:09   #1
pRoBhEt

pRoBhEt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yeter y.d. yeter

Sevgili abilerim ablalarım kardeşlerim bu yazıyı yazıp yazmamakta çok düşündüm ama artık yeter sabrım kalmadı bi şekilde sesimiz duyurmalıyız..ŞAMPİYON OLMUŞ TAKIM DİREK ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİDECEK TAKIM TRANSFER YAPAMIYOR var mı böyle bişey..YÖNETİM BECERİKSİZLİĞİ HAT SAFADA artık dayanamıyorum bu kadroyla Ş.L.ye gidiyoruz hiç bi takviye yapılmadan..GEÇEn seneki olan şampiyonluk ve kupa zaferinden sonra bile O koltukta oturan beyfendiyi istifaya çağırmamız gerekiyordu .zafer sarhoşu olduğumuz için hiç birşey yapılmadı artık yapılmalı..Hiç bişey için geç deil.Bu takım bu sene 3te 3te yapsa o koltuktan o insanı indirmeliyiz.Daha fazla BEŞİKTAŞIMI sömürmeden.5 sne sözü veriyo neye dayanarak veriyosun.ÇOK SÜPER Bİ TAKIM MI KURDUN? yoqsa sende mi masa başı oyunları oynucan eminim öle bişey olsa bile eline yüzüne bulaştırır takım küme düşer...TMM sevinmek için sevmedikte biz böyle kadroyu haketmiyoruz...ADAM GİBİ Bİ TOPÇU GELENE KADAR BU TAKIMA İZLEMEYECEĞİM TAKİP ETMEYECEĞİM RUH SAĞLIĞIMI KORUMAK İÇİN. YETER YILDIRIM DEMİRÖREN YETER BİRAZ ŞEREFİN VARSA BIRAKIRSIN BU SENEKİ KONGREDE!!!