Alıntı:
İnEvAsYoN´isimli üyeden Alıntı
arkadaşım şimdi sana şöyle söyliyim boboya karşı bir durumumuz yok çok seviyorum ben boboyu mesela ama kızıyorum neden?? çünkü yabancı bir forvetiniz varsa baros gibi bu seneki guiza gibi olmalı her an tehlike ilerde baskı yaparak korkutmalı ben bobonun rakip defans oyuncusunun üzerine bi kere koştuğunu görmedim yürür en fazla benim için önemli olan öyle goller atarak yatmak değil hepinizin gözünü boyuyor 2 gol atıp ama öyle değil işte gerçekler çoğu maçta ksırlık oluyor neden yabancı forvetimiz yürüyor yerli forvet olarak nobre iyi ama yabancı olsaydı bir dakika duramazdı anlataibldim mi kimsenin anlamak istemediği nokta bu bobyu çok seviyorum iyi oynadığı zaman iyi oynuyor başımızın üstünde yeri var en iyi golcülerimizden ama biri istiyorsa satılır yanii vazgeçilmez değil ama mesela ernst vazgeçilmez ve yabancı eğer yabancı bir oyuncun varsa bnce vazgeçilmez olmalı batuhan konusuna gelince keşke oynatılsa ama kiralık verilirse seneye çok daha iyi gelir diye düşünüyorum |
bncede..ya da o maçlarda yaptığını her maçta yapsa ona da razıyız ama bobo ne zaman kendine gelcek bu maçta ii oynarmı acaba die düşünmek ktü olmaya başladı artık..her maç gol atmak için çabalayan kendini paralayn bi bobomuz olsun canımızı yesin

nobreyide tam bu yzden seviorum..yırtıcı belki yetenekli deil ama vazgeçmior savaşıor..bobo bunları yapsa baros'tan falaan farkı kalcağını zannetmiorum..zira istedii zmn gerçekten ii oluor ama ne zmn isticek belli deil sorun bu....