Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-08-2009, 22:32   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
gerrard city başarabilir

Güçlü Arap sermayesinin ekonomik desteğini arkasına alan ve Ocak ayında Shay Given, Nigel de Jong, Craig Bellamy ve Wayne Bridge gibi önemli isimleri renklerine bağlayarak transfer piyasasına hızlı bir giriş yapan Manchester City İngiltere'de bu yaza da damgasını vurdu; Carlos Tevez, Emmanuel Adebayor, Roque Santa Cruz, Gareth Barry ve Kolo Toure kadroya dahil edildi.

Manchester kulübünün transfer edebilmek için uzun süre çabaladığı, ancak mutlu sona ulaşamadığı Liverpool kaptanı Steven Gerrard; Premier League'de 2009/10 Sezonu'nun başlamasına kısa bir süre kala, City hakkındaki düşüncelerini The Sun'la yaptığı özel röportajda dile getirdi.

Manchester City'nin kadrosunda yaptığı önemli transferlerin yanında altyapıdan yetişmiş Stephen Ireland, Micah Richards, Nedum Onuoha ve Shaun Wright-Phillips gibi yıldızlar da bulunduğunu hatirlatan StevieG "İddia edildiği gibi plansız hareket ettiklerini düşünmüyorum. Mükemmel bir kadroları oldu ve başarıyı yakalamaları imkansız değil" dedi.

Alınan oyuncuların Premier League'e de alışık olduğunu hatırlatan yıldız oyuncu "Bu isimlerin kalitelerini tartışmak anlamsız olur. Ayrıca hepsi İngiltere'ye de alışık, uyum sorunu yaşayacaklarını düşünmek bile gereksiz" dedi.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla